You are here:

Răsturnare de situaţie! Cine va conduce galeria Rapidului, după ce ”Bocciu” şi-a anunţat retragerea: ”Am fost alături în cele mai grele momente”

Răsturnare de situaţie! Cine va conduce galeria Rapidului, după ce ”Bocciu” şi-a anunţat retragerea: ”Am fost alături în cele mai grele momente”

Rapid

Comentarii

Liviu Ungurean, alias Bocciu, s-a retras din postura de lider al Peluzei Nord Rapid la sfârşitul lunii iunie, după aproape 12 ani în care a condus galeria giuleşteană.

”Bocciu" a fost arestat preventiv pe data de 15 martie pentru constituire de grup infracţional. Acesta a fost în spatele introducerii materialelor pirotehnice pe stadion. 

Fostul lider al Peluzei Nord a fost eliberat condiţionat la două luni distanţă de la momentul în care a fost arestat. Deşi a fost prezent la petrecerea organizată de galeria Rapidului cu ocazia împlinirii a 101 ani de la înfiinţarea clubului, Liviu Ungurean a renunţat la statutul de lider al suporterilor alb-vişinii.

După arestarea lui ”Bocciu”, galeria Rapidului şi-a exprimat susţinerea faţă de acesta prin scandări şi mesaje, iar fanii din Giuleşti au recunoscut în mediul online că se simte omului care a reuşit să reînteregească Peluza Nord.

ULTIMA ORĂ | Surpriză! Cine va fi conduce galeria Rapidului, după ce ”Bocciu” a anunţat că se retrage

Liviu Ungurean a anunţat că va reveni la şefia Peluzei Nord după ce va îşi va rezolva problemele cu legea şi va scăpa de interdicţia pe stadion.

”Bocciu” a explicat că niciunul dintre dintre ceilalţi lideri ai galeriei rapidiste nu a dorit să ”facă un pas în faţă”, din respect pentru acesta.

„Băieţii au spus că vor să mă aştepte şi nu vrea nimeni să iasă în faţă. Voi reveni în peluză după ce îmi rezolva problemele şi mi se va ridica interdicţia.

 
Mă apreciază pentru că ştiu ce am construit împreună şi că am fost alaturi de Rapid în cele mai grele momente şi am unit suporterii”, a spus Liviu Ungurean, pentru Fanatik.

Afla mai multe despre: rapidsuperliga 

viewscnt
Articole similare