Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Răsturnare de situaţie! Dennis Man a acceptat oferta de transfer în ultima zi de mercato. Clubul, obligat să-l cumpere definitiv la finalul sezonului

Răsturnare de situaţie! Dennis Man a acceptat oferta de transfer în ultima zi de mercato. Clubul, obligat să-l cumpere definitiv la finalul sezonului

Stranieri

Comentarii

Transferul lui Dennis Man de la Parma, în Turcia, s-a negociat intens în ultimele zile de mercato. Internaţionalul român şi-a dat acordul după ce a primit oferta de transfer, iar totul a stat în mâinile patronului american Kyle Krause.

Dennis Man acceptase oferta din Turcia în ultima zi de transfer: "Rămâne nefericit şi pe lângă proiect"

"Nimic de făcut. Dennis Man rămâne la Parma, nefericit şi pe lângă proiect", anunţă Sportparma.com. Totul s-a derulat pe repede înainte, pentru ca mutarea să se realizeze până la finalul perioadei de mercato, pe 8 februarie. 

În timp ce Valentin Mihăilă şi-a găsit fericirea la Atalanta, pentru care a debutat în weekend, Dennis Man se vede nevoit să mai suporte situaţia în care se află la Parma cel puţin până la finalul sezonului. 

Deşi şi-a dat acordul pentru a pleca la Alanyaspor, echipă care ocupă poziţia a patra în Super Lig, Dennis Man a fost blocat de Parma din drumul transferului. 

Sursa citată anunţă detaliile care au făcut diferenţa pe ultima sută de metri: "După o zi de negocieri, Dennis Man a acceptat oferta lui Alanyaspor. Un împrumut până la finalul sezonului, iar Parma a introdus o clauză de cumpărare definitivă. 

Negocierile au fost intense, dar totul a picat până la urmă. Pentru jucător va fi un final complicat de sezon, din cauza variantelor pe care Iachini le are în atac", transmite presa din Italia. 

Se pare că suma de transfer plătită FCSB-ului de către Parma, 11 milioane de euro plus bonusuri de performanţă, cântăreşte decisiv pentru patronul american Kyle Krause, care nu doreşte să piardă bani de pe urma lui Dennis Man. 

  • Cu Alanyaspor, Dennis Man ar fi avut şanse să evolueze în preliminariile Conference League în sezonul următor.

Al patrulea transfer ratat de Dennis Man în acest sezon

Fostul fotbalist al FCSB nu se poate desprinde de Parma, în sezonul în care evoluează în Serie B şi în care sistemul ales de antrenori nu i se potriveşte. Ioan Becali a dezvăluit, pentru Telekom Sport, că Dennis Man a refuzat-o pe Salernitana, ultima clasată din Serie A, şi a ratat transferul la Sampdoria, acolo unde era aşteptat de fostul antrenor de la Parma. 

Lazio a fost cea mai importantă echipă care l-a contactat pe agent, pentru Dennis Man, dar echipa din Roma a ales un alt fotbalist. 

  • Dennis Man a reuşit doar două goluri pentru ”cruciaţi”, în 12 partide în Serie B şi una în Cupa Italiei.

Afla mai multe despre: dennis mandennis man parmatransfer dennis mandennis man alanyasporgiovanni becali 

viewscnt
Articole similare