Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Răsturnare de situaţie! Ianis Zicu nu mai pleacă de la Concordia Chiajna: ”A fost şi el supărat!”

Răsturnare de situaţie! Ianis Zicu nu mai pleacă de la Concordia Chiajna: ”A fost şi el supărat!”

Liga 2

Comentarii

Ianis Zicu a anunţat că pleacă de la Chiajna, dar antrenorul s-ar fi răzgândit.

Ianis Zicu a avut un discurs acid la capătul meciului pierdut de Concordia Chiajna în faţa celor de la Dinamo şi şi-a anunţat plecarea de la formaţia ilfoveană.

Concordia Chiajna a pierdut duelul cu Dinamo, scor 0-1, în cadrul etapei a cincea din Liga 2. Pentru ”câini” a fost al doilea succes stagional, în timp ce pentru ilfoveni a fost cea de-a treia înfrângere în primele cinci runde.

La finalul meciului, Ianis Zicu a anunţat că va pleca de la cârma Concordiei, iar motivul este că nu şi-a îndeplinit obiectivul.

Totuşi, antrenorul s-ar fi răzgândit. Cristian Bălaşa, directorul sportiv al celor de la Concordia Chiajna, a anunţat că antrenorul s-a enervat şi de asta ar fi făcut acele declaraţii. El spune că nu s-a pus niciodată problema ca Zicu să plece. 

”A spus-o el, declarativ, la cald, supărat, dar nu s-a pus problema să plece. Din punctul de vedere al meu, al conducerii, nu a fost niciodată problema să plece. Nu s-a pus niciodată problema ca Ianis Zicu să plece”, a declarat Cristian Bălaşa, potrivit Liga2.ro.

Ce a spus Zicu

”O partidă dureroasă pentru noi din punctul de vedere al rezultatului. Din păcate, am ratat obiectivul pe care l-am stabilit la începutul sezonului.

Sunt puţine lucruri de spus, trebuie să acceptăm această realitate. Toată lumea a greşit, începând cu mine. Îmi asum multe dintre lucruri.

Normal că m-am gândit să plec, pentru că perioada de transferuri se termină mâine. Cel mai important este ca echipa să iasă din această pasă. Primul lucru pe care poate să-l facă clubul vizavi de o situaţie delicată este să aducă un suflu nou privind stafful tehnic.

Cu toată pasiunea, am făcut ce am putut, sper ca lumea de aici să înţeleagă acest lucru. Nu m-am dat la o parte de la muncă.

E important ca jucătorii să-şi schimbe atitudinea. Un jucător valoros trebuie să arate asta pe teren. I-am folosit pe toţi şi avem doar patru puncte în cinci etape, lucru de neconceput pentru noi.

Atitudinea jucătorilor a lăsat mult de dorit, iar în momentul în care valorile sunt apropiate, lucrul acesta face diferenţa de cele mai multe ori. În momentul acesta, nu putem spune că suntem favoriţi cu cineva”, a declarat Zicu, după meci.

Afla mai multe despre: liga 2-chiajna-zicu 

viewscnt
Articole similare