Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Răsturnare de situaţie în Arabia Saudită. Al Ahli a găsit metoda pentru a-l păstra pe Mitriţă

Răsturnare de situaţie în Arabia Saudită. Al Ahli a găsit metoda pentru a-l păstra pe Mitriţă
Comentarii

Alexandru Mitriţă şi-a făcut bagajele zilele trecute şi era hotârăt să plece de la Al Ahli Jeddah după ce a anunţat că nu este plătit de luni bune.

Neplătit, fostul golgeter al Craiovei ar fi vrut să plece de urgenţă din Arabia Saudită.

Şefii lui Al Ahli nu au rămas indiferenţi şi au purtat o discuţie cu internaţionalul român. Astfel că, Mitriţă a fost convins să rămână în Arabia Saudită, iar în schimb a încasat un salariu dintre cele restante, scrie arriadiyah.com, cel mai mare ziar de sport din Arabia. Românul a fost, de asemenea, de acord să îşi eşaloneze datoriile, anunţă sursa citată anterior.

În actualul sezon, Mitriţă are patru goluri şi cinci pase decisive în cele 19 meciuri jucate pentru Al Ahli Jeddah în campionat. Echipa atacantului român are cinci înfrângeri consecutive şi este pe locul 7 în clasament, la 13 puncte în spatele liderului Al Hilal.


Mitriţă a plecat de la New York City la Al Ahli Jeddah, sub formă de împrumut, în octombrie 2020.
În acordul dintre New York City şi Al Ahli Jeddah există o clauză de cumpărare obligatorie a fotbalistului român.
Cum clubul din MLS nu are nevoie de serviciile sale, americanii caută acum varianta perfectă pentru ca atacantul de 26 de ani să aibă meciuri în picioare şi pentru a fi vândut în viitor cu o sumă asemănătoare cu cea cu care a fost cumpărat din Liga I, 8 milioane de euro.

 

Afla mai multe despre: alexandru mitritaal ahli 

viewscnt
Articole similare