Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Răsturnare de situaţie în cazul lui Junior Morais. Antrenorul a anunţat că nu va mai pleacă de la Gaziantep: „Îi vom arăta cât de util este pentru echipa asta!”

Răsturnare de situaţie în cazul lui Junior Morais. Antrenorul a anunţat că nu va mai pleacă de la Gaziantep: „Îi vom arăta cât de util este pentru echipa asta!”
Comentarii

Gaziantep nu vrea să renunţe la Junior Morais (34 de ani), care a anunţat că vrea să plece de la echipă, însă antrenorul nici nu vrea să audă de o astfel de decizie.

Morais şi-a dat autogol după meciul cu Hatayspor, scor 1-1 şi supărat foc şi-a anunţat colegii că va părasi echipa.

Antrenorul echipei, Ricardo Sa Pinto, a declarat în presa din Turcia că nici nu vrea să audă de o eventuală plecare a fotbalistului: „Morais a făcut un meci foarte bun. A jucat foarte serios, l-a avut ca şi adversar pe un jucător foarte tănâr, pe Akintola. Morais are 35 de ani, să nu uităm. El s-a luptat cu inteligenţă şi experienţă şi a reuşit să îşi oprească adversarii. A fost foarte supărat după autogol. Noi îi vom arata cât de util este el pentru echipă. Morais ne poate fi de mare ajutor şi va rămâne alături de noi!”.

Morais este din iulie 2019 la Gaziantep, fiind adus de Marius Şumudică. A bifat peste 40 de meciuri oficiale pentru gruparea turcă.

CE A DECLARAT MORAIS DUPĂ AUTOGOL

În al 7-lea minut de prelungire din meciul cu Hatayaspor, 1-1, brazilianul a comis o gafă de zile mari. Morais a deviat cu capul, în propria poartă.

 „Autogolul de din prelungiri a fost un semn de la Dumnezeu că trebuie să plec de la Gaziantep. Deja după plecarea lui Marius Şumudică mă gândeam că e greu şi pentru familia mea care e aici cu mine. Mai toate sunt închise şi ne e dor de România. Nu m-a dat nimeni afară, pur şi simplu după meci m-am dus şi le-am zis că nu mai vreau să continui la Gaziantep. Aştept să rezolv zilele astea totul şi să mă întorc în România. A fost o perioada frumoasă, la care a contribuit foarte mult Şumudică. El ştia să ne motiveze, e un antrenor foarte bun, e un campion. Doar a câştigat cu Rizespor şi din sufragerie. Merită o echipă mare şi eu sper să ajungă cât mai sus, pentru că mereu îi voi ţine pumnii. Nu am nicio problemă cu antrenorul nou, că mă adaptez la oricine, dar nu mi-am mai dorit să stau cu familia plecat.Am şi o vârstă. Poate mai joc la vreo echipă aproape de casă, chiar la Astra, de ce nu?" , a declarat Junior Morais pentru prosport.ro.

Gaziantep este pe locul 4 în clasamentul din Turcia, cu 35 de puncte.

  • 400 de mii de euro este cota lui Junior Morais, conform site-ului de specialite transfermarkt.com

Afla mai multe despre: junior morais 

viewscnt
Articole similare