Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Răsturnare de situaţie în cazul lui Olimpiu Moruţan! Transferul la Palermo, în pericol după ultima ofertă primită de Galatasaray

Răsturnare de situaţie în cazul lui Olimpiu Moruţan! Transferul la Palermo, în pericol după ultima ofertă primită de Galatasaray

Fotbal

Comentarii

Olimpiu Moruţan (24 de ani) va pleca din nou de la Galatasaray, în această vară, deoarece antrenorul turcilor, Okan Buruk, nu îi poate asigura locul de titular.

Dat ca şi transferat la Palermo, acolo unde ar fi devenit coleg cu un alt fotbalist român, Ionuţ Nedelcearu, jurnaliştii italieni anunţă că mutarea este pe cale să pice.

Transferul lui Moruţan la Palermo, tot mai departe!

Motivul? Galatasaray a primit o nouă ofertă, de la un alt club italian, a acceptat-o, iar acum Olimpiu Moruţan trebuie să facă alegerea decisivă.

Potrivit ”ilovepalermocalcio.com”, Pisa a înaintat o ofertă către Galatasaray pentru Olimpiu Moruţan, în care se solicită împrumutul fotbalistului român, cu obligaţia de transfer definitiv pentru 5-6 milioane de euro.

O propunere asemănătoare cu cea făcută de Palermo, însă sicilienii au un mare dezavantaj în această ecuaţie: Moruţan cunoaşte Pisa deja, club unde a fost împrumutat sezonul trecut, aşa că alegerea pare să fie una simplă pentru jucător.

După câteva zile în care părea că se descurcă singură cu clubul din Istanbul, Palermo se trezeşte dintr-odată într-un nou duel pe piaţa transferurilor”, anunţă sursa citată.

  • 4,5 milioane de euro este cota de piaţă a lui Olimpiu Moruţan, conform transfermarkt.de.
  • 35 de meciuri, 6 goluri şi 8 pase decisive a reuşit Olimpiu Moruţan pentru Pisa, în sezonul 2022/2023.
  • 9 meciuri şi un gol a bifat Olimpiu Moruţan pentru naţionala României.

Afla mai multe despre: olimpiu morutanpalermopisagalatasaray 

viewscnt
Articole similare