Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Răsturnare de situaţie în privinţa lui Ronaldo. Anunţ surprinzător făcut de un oficial al clubului care a negociat cu starul portughez

Răsturnare de situaţie în privinţa lui Ronaldo. Anunţ surprinzător făcut de un oficial al clubului care a negociat cu starul portughez

Cristiano Ronaldo

Comentarii

Cristiano Ronaldo va rămâne la Manchester United, s-a arătat convins antrenorul lui Sporting Lisabona, Ruben Amorim, în contextul speculaţiilor potrivit cărora atacantul portughez va reveni la echipa care l-a lansat în fotbalul profesionist.

"Cristiano Ronaldo este un jucătorul lui Manchester United şi cred că va continua să fie", a declarat Ruben Amorim după meciul pierdut în campionat de Sporting, 0-2, acasă, cu modesta Chaves.

Potrivit presei internaţionale, Cristiano Ronaldo vrea să se despartă de Manchester United, care a terminat doar pe locul 6 ediţia trecută de campionat şi va juca în Europa League. Atacantul de 37 de ani este cel mai bun marcator din istoria Ligii Campionilor, cu 140 de reuşite, şi ar vrea să evolueze la o echipă calificată în noua ediţie a acestei competiţii.

Ronaldo mai are doar câteva zile pentru a găsi un club care să-l primească înainte să se încheie mercato de vară.

Ronaldo a debutat la Sporting în sezonul 2002-2003, când echipa era antrenată de românul Ladislau Boloni.

Afla mai multe despre: ronaldo 

viewscnt
Articole similare