Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Răsturnare de situaţie! Lewandowski va fi prezent marţi la antrenamentele lui Bayern

Răsturnare de situaţie! Lewandowski va fi prezent marţi la antrenamentele lui Bayern

Bayern Munchen

Comentarii

Atacantul polonez Robert Lewandowski vrea să plece de la Bayern Munchen, dar va fi prezent la reluarea antrenamentelor echipei de marţi, anunţă Sky Sport.

Sky Sport susţine că are informaţii potrivit cărora atacantul polonez Robert Lewandowski (33 de ani) nu va lipsi de la şedinţa de pregătire de marţi a echipei Bayern Munchen.

Lewandowski încearcă să plece de la gruparea bavareză, iar FC Barcelona este interesată de serviciile internaţionalului polonez. Conform Sky Sport, Lewandowski aşteaptă să se ajungă la o înţelegere între cele două cluburi.

FC Barcelona nu renunţă. Joan Laporta a anunţat că a făcut o nouă ofertă pentru Lewandowski: "Sperăm să primim un răspuns pozitiv"

Joan Laporta a confirmat că FC Barcelona i-a făcut o ofertă lui Bayern Munchen pentru atacantul Robert Lewandowski, ofertă pentru care nu a primit încă un răspuns de la gruparea germană.

"Bayern trebuie respectată. Am făcut o ofertă pentru un jucător şi aşteptăm un răspuns. Sperăm să fie un răspuns pozitiv", a declarat oficialul Barcei la conferinţa de presă de prezentare a fundaşului central danez Andreas Christensen.

Laporta i-a mulţumit internaţionalului polonez pentru că este interesat să semneze cu echipa spaniolă şi s-a arătat convins că Bayern "trebuie să evalueze" oferta Barcei.

Conform presei din Spania, FC Barcelona ar fi oferit aproximativ 50 de milioane de euro pentru aducerea lui Lewandowski.

Robert Lewandowki, în vârstă 33 de ani, este al doilea marcator din toate timpurile în Bundesliga, după legendarul atacant german Gerd Muller. Contractul său cu echipa germană expiră în vara anului viitor.

Bayern Munchen a adus deja un înlocuitor pentru golgheterul polonez, recrutându-l recent pe senegalezul Sadio Mane de la FC Liverpool, pentru suma de 32 de milioane de euro, plus bonusuri care pot ajunge până la 9 milioane de euro.

Clubul aşteaptă să definitiveze vânzarea a 15% din drepturile de televizare pentru a putea aduce jucători, dar Laporta a precizat că "s-ar putea să existe şi unele excepţii".

Din acest motiv, prioritatea în actuala fereastră de transferuri este de a genera spaţiu salarial pentru a întări echipa şi pentru a putea lupta pentru trofee în sezonul viitor.

În acest sens, Jordi Cruyff, membru al conducerii Barcei, s-a arătat optimist în legătură cu încheierea de acorduri cu jucătorii doriţi de club pentru întărirea lotului pregătit de Xavi Hernandez.

"Ceea ce m-a frapat cel mai mult este că toţi jucătorii, când aud numele Barca, sunt dispuşi să piardă bani şi să se adapteze la noua structură salarială", a subliniat Jordi Cruyff.

Barcelona vrea să şi renunţe la câţiva jucători. Este cazul fundaşului central Clement Lenglet care, potrivit lui Jordi Cruyff, este aproape să semneze pentru Tottenham.

Afla mai multe despre: lewandowski-bayern-barcelona 

viewscnt
Articole similare