Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Răsturnare de situaţie pentru Deian Sorescu. Mijlocaşul nu pleacă de la Dinamo: „Am fost înţeles greşit”

Răsturnare de situaţie pentru Deian Sorescu. Mijlocaşul nu pleacă de la Dinamo: „Am fost înţeles greşit”

Superliga

Comentarii

Deian Sorescu (23 de ani), a anunţat, aseară, după înfrângerea cu Craiova, 0-1, că se gândeşte serios să plece de la Dinamo.

Anunţul făcut de căpitanul lui Dinamo i-a şocat pe suporteri, care, azi, l-a asaltat cu mesaje şi s-au arătat îngrijoraţi de decizia lui Sorescu.

Azi, fundaşul dreapta al echipei „din Ştefan cel Mare”, a revenit cu precizări şi a mărturisit pentru site-ul oficial al clubului Dinamo: „Am primit foarte multe mesaje după flash-interviul acordat la finalul meciului de la Craiova. Îmi pare rău că am fost înţeles greşit, eu am declarat într-un context că mă gândesc să plec de aici în viitor. Acum sunt sub contract cu Dinamo şi mintea e 100% aici pentru a salva echipa în cel mai complicat sezon din istoria clubului. Orice jucător îşi doreşte să ajungă într-un campionat mai puternic din Europa, dar Sorescu nu pleacă acum de la Dinamo! Sunt foarte ataşat de echipă, de suporteri, de tot ce înseamnă Dinamo şi mă gândesc doar la meciul următor, cu FCSB, din Cupa României. Avem de luat o revanşă şi, alături de DDB, trebuie să salvăm Dinamo în acest an!”.

CE A DECLARAT SORESCU IERI:

Pur şi simplu mă gândesc la mine şi mă gândesc că nu vreau să rămân la un nivel de genul ăsta. Mă gândesc să plec pe viitor, vă daţi seama, dar acum sunt sub contract cu Dinamo şi mintea e 100% aici. Dar cu siguranţă că dacă vor mai apărea probleme, ne vom pune la masă şi vom discuta”, a declarat, vizibil, supărat, ieri, Sorescu.

Afla mai multe despre: deian sorescu 

viewscnt
Articole similare