You are here:

Răsturnare de situaţie pentru Ianis Hagi! Unde ar putea juca mijlocaşul dorit de Dan Şucu la Rapid

Răsturnare de situaţie pentru Ianis Hagi! Unde ar putea juca mijlocaşul dorit de Dan Şucu la Rapid

Stranieri

Comentarii

Ianis Hagi ar avea şanse să rămână la Rangers, chiar dacă fotbalistul a fost trimis la echipa a doua a clubului scoţian.

Ianis Hagi are şanse foarte mici să ajungă în Superligă! Ce scriu scoţienii

Dan Şucu are planuri mari după ce l-a numit antrenor la Rapid pe Marius Şumudică. Omul de afaceri îşi doreşte să-l transfere pe Ianis Hagi, mijlocaşul român nefiind inclus în lotul celor de la Rangers.

Totuşi, se pare că internaţionalul român i-a impresionat pe antrenori la echipa a doua, iar acum scoţienii nu exclud varianta ca Ianis Hagi să rămână în Scoţia, chiar la Rangers.

De asemenea, fiul „Regelui” nu îşi doreşte o revenire în Superliga României, ci vrea să contineu să joace în străinătate, astfel că mutarea dorită de fanii giuleşteni este greu de realizat. Şi partea financiară ar fi o problemă, întrucât sunt diferenţe mari în ceea ce priveşte salariul lui Ianis Hagi în Occident comparativ cu salariul din Superligă.

„Internaţionalul român a impresionat în echipa B, deşi nivelul fotbalului poate fi pus sub semnul întrebării. Dacă s-ar putea ajunge la acord între toate părţile, nu există niciun motiv evident pentru care Hagi nu ar trebui să joace săptămână de săptămână pentru Rangers, mai ales dacă doreşte să rămână la Glasgow", au scris cei de la Ibrox News.

Afla mai multe despre: ianis hagirangerstransfer 

viewscnt
Articole similare