Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Răsturnare de situaţie! Unde se află, de fapt, Lionel Messi, după ce s-a scris că a aterizat la Paris! Imaginile cu jucătorul argentinian care au uimit o lume întreagă

Răsturnare de situaţie! Unde se află, de fapt, Lionel Messi, după ce s-a scris că a aterizat la Paris! Imaginile cu jucătorul argentinian care au uimit o lume întreagă

Lionel Messi

Comentarii

Messi a oficializat despărţirea de Barcelona, iar starul argentinian este aşteptat la PSG pentru a fi coleg cu Mbappe şi Neymar.

Chiar dacă o mulţime de fani îl aşteaptă pe aeroportul din Paris, Messi se află acasă, în Barcelona, unde se relaxează. Imaginile cu el au făcut rapid înconjurul lumii, iar cel mai probabil, fanii echipei din capitala Franţei au fost foarte trişti după ce le-au văzut. 

Tutuşi, chiar dacă Messi a decis ca luni să se relaxeze, el va sosi la Paris, potrivit mediaparisien, care a anunţat că venirea lui este doar o chestiune de timp. Mulţi fani s-au adunat la aeroport chiar de duminică seara şi au reluat aşteptarea luni. Lionel Messi va călători cu un avion privat şi va ateriza pe aeroportul Bourget, în nordul Parisului. 

Alţi suporteri au ales să meargă la stadionul ”Parc de Princes”, unde Messi este aşteptat ca un rege, cu covorul roşu. Argentinianul va îmbrăca tricoul lui PSG în următorii doi ani, până în 2023, cu opţiune de prelungire pe încă unul. Va avea un salariu de 35 de milioane de euro pe sezon şi va încasa un bonus la semnătură, de 25 de milioane de euro, potrivit presei din Franţa. 

La PSG, Messi va fi din nou coleg cu Neymar, cu care a împărţit vestiarul şi la Barcelona. Ramos, Navas, Di Maria sau Paredes sunt alţi jucători pe care Messi îi cunoaşte, din lotul Parisului.

Mesajul lui Messi după despărţirea de Barcelona:

La câteva ore, Leo Messi a postat şi un mesaj pe contul personal de Instagram, în care le-a mulţumit fanilor şi colegilor de la echipă.

”Mi-ar fi plăcut să plec într-un alt mod deşi presupun că o despărţire nu poate fi niciodată ceva plăcut...Mi-ar fi plăcut să continui aici, am făcut totul cu acest obiectiv şi la final nu s-a putut.

Am doar cuvinte de mulţumire pentru toţi cei care m-au însoţit în aceşti ani la club. Şi pentru suporterii noştri, care mi-au oferit toată afecţiunea şi cărora am încercat să le întorc acest lucru dăruind totul pentru acest tricou. Plec, însă nu este un adio, ci un rămas bun. Visca Barcelona”, a fost mesajul lui Messi pe Instagram.

Afla mai multe despre: messi-psg-barcelona 

viewscnt
Articole similare