Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Răsturnare TOTALĂ! Gigi Becali s-a răzgândit în ultima clipă! FCSB a luat decizia finală. Ce se întâmplă în sezonul viitor

Răsturnare TOTALĂ! Gigi Becali s-a răzgândit în ultima clipă! FCSB a luat decizia finală. Ce se întâmplă în sezonul viitor

FCSB

Comentarii

Gigi Becali a luat decizia finală în ceea ce priveşte stadionul pe care FCSB va juca în sezonul viitor. Chiar dacă formaţia roş-albastră s-a interesat de situaţia arenei din Târgu Jiu, Becali a optat pentru un alt stadion.

FCSB a stabilit că stadionul din Giurgiu este locul perfect pentru a evolua meciurile de pe teren propriu în startul sezonului viitor, în perioada în care Arena Naţională va fi închisă.

Totuşi, stadionul din Târgu Jiu nu va rămâne neocupat, asta pentru că FCU Craiova, formaţia lui Adrian Mititelu, ar dori să joace acolo.

"M-a sunat domnul Mititelu, ar vrea ca echipa lui să joace aici. Trebuie analizată oferta, FCU Craiova are susţinătorii ei numeroşi. Şi la Craiova lucrurile sunt împărţite, cum e şi situaţia la Steaua. Nici nu mai ştim care e adevărata echipă, dar ideea e să aducem echipe care să joace aici. Pe noi ne interesează să şi administrăm coresponzător acest stadion, sunt foarte multe arene sportive în ţară care, după câţiva ani, au ajuns să coste mai mult decât au costat când au fost ridicate", a spus Marcel Romanescu, primarul din Tg. Jiu, pentru Pandurul.

Afla mai multe despre: becalistadionfcsbtargu jiu 

viewscnt
Articole similare