Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Raţ salută aducerea lui Contra la naţională: ”Va demonstra ca e un antrenor bun”

Raţ salută aducerea lui Contra la naţională: ”Va demonstra ca e un antrenor bun”
Comentarii

Fostul fundaş al naţionalei României, Răzvaţ Raţ, a întervenit în direct la Sport Report şi a vorbit despre echipa naţională şi şansele de calificare la EURO 2020 pe care aceasta le are.

Răzvan Raţ salută aducerea lui Contra la naţională şi consideră că această mutare va fi de bun augur. ”Eu o salut şi cred că va fi de bun augur. Acum e clar că la naţională un antrenor depinde de rezultate. Ce va fi mai deaparte vom vedea, el va demonstra ca e un antrenor bun şi cred că are toate şansele să mergă naţionala mai bine decât până acum.

E un atrenor tânăr, dar cred că a demonstrat în mai multe rânduri că este talentat şi este un antrenor care promite. E important că a fost jucător al naţionalei foarte mult timp şi ştie ce a trebui să fie la echipa naţională ca jucătorii să dea ce-i mai bun din ei. Eu cred că are un atu. Faptul că a fost jucător al naţionalei foarte mult timp şi a prins şi o perioadă bună când s-au făcut performanţe.

Este adevărat că nu depinde numai de el. Depinde mai mult de jucători decât de el, că până la urma jucătorii sunt cei care sunt în teren, dar şi ei primesc indicaţii şi dacă le resprectă o să aibă şansa de izbândă. Dar în primul rând trebuie lăsat în pace” a declarat Răzvan Raţ la Telekom Sport.

Raţ nu consideră că o eventuală calificare la EURO 2020 ar putea fi echivalată cu un miracol. ”Nu cred că e un miracol, nu trebuie să spunem nici că nu avem valoare şi nici să nu... trebuie să fim rezervaţi şi să scoatem maxim din obiectivul pe care îl avem. Trebuie să avem un joc bun, în momentul în care o echipă naţională joacă bine are mai multe şanse de reuşită”.

Internaţionalul român s-a ferit însă să numească un anumit jucător care să-i ia locul în apărare. ”Cu tot respectul, nu l-am văzut jucând pe Bancu, pe Steliano îl ştiu, pe Latovlevici îl ştiu de atât de timp... Nu e important numele, este important ca oricine e pe postul respespectiv (n.r. fundaş stânga) să joace bine şi să aibe o contribuţie în atac foarte bună. Important este ca cel pe care îl alege Cosmin să joace bine” a concluzionat Răzvan Raţ.

Afla mai multe despre: razvan ratechipa nationalaeuro 2020,  

viewscnt
Articole similare