You are here:

Ratarea lui Miculescu i-a amuzat pe Panduru şi Cosmescu: ”Dacă eram eu acolo, dădeam gol. Pe cuvânt!”

Ratarea lui Miculescu i-a amuzat pe Panduru şi Cosmescu: ”Dacă eram eu acolo, dădeam gol. Pe cuvânt!”

FCSB

Comentarii

FCSB a pierdut cu Oţelul Galaţi, scor 0-2, într-un meci din etapa a treia din Superliga. Cisotti (45) şi Zivulic (59) au adus victoria pentru echipa lui Dorinel Munteanu.

Reacţii după ratarea incredibilă a lui Miculescu

În urma meciului de pe Stadionul Steaua, Oţelul Galaţi a urcat pe primul loc, cu şapte puncte, în timp ce FCSB este pe 10, cu două puncte.

David Miculescu a avut o ratare monumentală în FCSB – Oţelul! În minutul 19, Miculescu nu a reuşit să înscrie din doar câţiva metri.

Portarul lui Oţelul Galaţi, Iustin Popescu, se afla pe jos, după ce respinsese un şut trimis de Luis Phelipe. Moment în care mingea a ajuns la Miculescu, care, deşi avea toată poarta liberă, a irosit o ocazie mare şi a trimis în bară. 

Basarab Panduru şi Bogdan Cosmescu s-au amuzat, în direct la Prima Sport, când au văzut reluarea: ”Dacă eram acolo dădeam gol”.

Bogdan Cosmescu: ”Mi se pare că e din calea afară. Dacă eu eram acolo dădeam gol. Pe cuvânt. Portarul e culcat... incredibil. E din calea afară de mare ratarea asta! 

Basarab Panduru: A ales cea mai proastă soluţie... în loc să dea cu latul în conţul lung tu dai cu exteriorul, fix unde e portarul. Nu ai cum să ratezi aşa...”

VIDEO:

Afla mai multe despre: miculescupandurufcsb 

viewscnt
Articole similare