Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Război deschis între Pep Guardiola şi suporterii lui Manchester City. Ce le-a transmis antrenorul: ''Nu am de gând să îmi cer scuze''

Război deschis între Pep Guardiola şi suporterii lui Manchester City. Ce le-a transmis antrenorul: ''Nu am de gând să îmi cer scuze''
Comentarii

Pep Guardiola, antrenorul echipei Manchester City, le-a cerut suporterilor să vină să susţină echipa în număr mai mare.

Deranjaţi de declaraţia antrenorului, suporterii au răbufnit şi au cerut că antrenorul să iasă in faţă şi să işi ceară scuze.

O grupare a suporterilor lui City a spus că declaraţiile tehnicianului privind criticile referitoare la prezenţa scăzută din tribune este ''neaşteptată şi dezamăgitoare''.

Fapt ce l-a deranjat pe Guardiola.

 ''Am spus eu după meciul împotriva lui RB Leipzig că am fost dezamăgit pentru că stadionul nu era plin? O interpretare este o interpretare. Nu am de gând să-mi cer scuze pentru ceea ce am spus. După cinci sezoane, dacă oamenii nu-mi pot înţelege comportamentul meu referitor la fani este pentru că ei chiar nu vor să înţeleagă asta.

Guardiola: "Am fost sincer"

Nu o să-mi cer scuze o secundă pentru ceea ce am spus pentru că am fost sincer. Ultimul an şi jumătate, două sezoane aproape, l-am jucat fără ei dar am fost extrem de recunoscător pentru sprijinul lor la meciul cu RB Leipzig. Dacă doresc să ni se alăture, vom fi incredibil de fericiţi în cazul în care vor veni la partida cu Southampton de sâmbătă pentru că va fi una foarte grea'', a spus Guardiola.

Manchester City, campioana en titre a Angliei, este în prezent pe locul 5 în campionatul intern, cu 9 puncte după 4 etape, la 1 punct de liderul Manchester United.

Afla mai multe despre: pep guardiolamanchester city 

viewscnt
Articole similare