Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Război în 3 pentru Dembele! Ce echipe se luptă pentru semnătura francezului, care pleacă liber de la Barcelona

Război în 3 pentru Dembele! Ce echipe se luptă pentru semnătura francezului, care pleacă liber de la Barcelona

FC Barcelona

Comentarii

Ousmane Dembele (24 de ani) nu-şi va prelungi contractul cu Barcelona şi va pleca liber, în vară, de la gruparea de pe Camp Nou.

Război în 3 pentru Dembele! Ce echipe se luptă pentru semnătura francezului, care pleacă liber de la Barcelona

Aflat în ultimele luni de contract cu Barcelona, Ousmane Dembele a refuzat mai multe propuneri de reînnoire din partea catalanilor, chiar şi şansa de a pleca liber încă din această iarnă. Sport, cotidian cu surse foarte bune în clubul catalan, susţine că 3 echipe se luptă pentru semnătura lui Demebel, care va pleca gratis de la Barcelona.

Manchester United - Oficialii de pe Old Trafford vor întăriri în banda dreaptă, după scandalul în care a fost implicat Mason Greenwood şi din cauza sezonului slab pe care Jadon Sancho îl face. Deşi au refuzat oportunitatea de a plăti o sumă mică de bani şi de a-l luat pe Dembele încă de acum, Manchester United îl are clar pe radar pe francez şi îi va face o ofertă pentru a semna.

Juventus - O altă opţiune a lui Dembele e Juventus, club specializat în transferuri de jucători liberi de contract. Italienii se află în nevoia de a întări echipa, care nu se mai bate la titlu de două sezoane, iar Max Allegri a cerut transferuri. "Bătrâna Doamnă" a făcut deja două mutări, Vlahovic şi Zakaria, iar Juve va încerca să-l ia şi pe Dembele.

PSG - Barcelona l-a oferit pe Ousmane Dembele celor de la PSG în ultima zi de mercato, într-un schimb de jucători, însă în cele din urmă tranzacţia nu s-a mai realizat. În vară, însă, Ousmane Dembele ar putea fi o opţiune foarte atractivă pentru Paris, care-l va pierde pe Kylian Mbappe în favoarea Realului şi, prin aducerea lui Dembele, ar putea să-i împace pe fanii supăraţi.

Ousmane Dembele a fost transferat de Barcelona în vara lui 2017, în schimbul a 115 milioane de euro, de la Borussia Dortmund.

Afla mai multe despre: dembeleoferteechipejuventuspsgmanchester united 

viewscnt
Articole similare