Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Război în Israel. Ce se întâmplă cu meciul cu Elveţia, din preliminariile pentru EURO 2024. România, în avantaj în cursa pentru calificare

Război în Israel. Ce se întâmplă cu meciul cu Elveţia, din preliminariile pentru EURO 2024. România, în avantaj în cursa pentru calificare
Comentarii

Incertitudinea planează în jurul meciului de fotbal Israel - Elveţia, programat joi în preliminariile EURO 2024, din cauza atacurilor cu rachete efectuate de palestinieni împotriva Israelului, scrie site-ul radioteleviziunii elveţiene RTS.

Federaţia Elveţiană de Fotbal (ASF) a indicat că a luat act cu consternare de situaţia din Israel.

"ASF este în contact cu UEFA, Fedpol (Oficiul federal al poliţiei - n. r.) şi ambasada Elveţiei în Israel", a menţionat Federaţia. Decizia cu privire la organizarea meciului îi revine forului continental.

Echipa elveţiană se va reuni luni la Zurich aşa cum era prevăzut. Zborul spre Israel este programat pentru marţi. Conform presei din Israel, meciul cu Elveţia s-ar putea disputa pe teren neutru, iar Cipru ar fi prima variantă.

Israelul, principala contracandidată a României la calificarea la EURO 2024, va juca luna aceasta în preliminariile EURO 2024 pe 12 octombrie acasă cu Elveţia şi pe 15 octombrie în deplasare cu Kosovo. În acest timp, România va juca în deplasare cu Belarus (12 octombrie) şi acasă cu Andorra (15 octombrie).

După şase etape, Elveţia conduce în grupă cu 14 puncte, urmată de România, 12 puncte, Israel, 11 puncte, Belarus, 4 puncte, Kosovo, 4 puncte, Andorra, 1 punct.

Afla mai multe despre: romania 

viewscnt
Articole similare