Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Război între PSG şi Real Madrid pentru Neymar. Oficialii francezilor l-au atacat pe Florentino Perez în presa din Spania!

Război între PSG şi Real Madrid pentru Neymar. Oficialii francezilor l-au atacat pe Florentino Perez în presa din Spania!
Comentarii

Neymar a ajuns la PSG în această vară, de la Barcelona, în schimbul a 222.000.000 de euro, fiind cel mai scump jucător din istorie. La patru luni de la această tranzacţie, Real Madrid vrea să-l aducă înapoi pe brazilian în Spania.

Preşedintele Florentino Perez a declarat public că vrea să-l transfere pe Neymar. Această afirmaţie i-a scos din minţi pe oficialii clubului PSG.

"E foarte dificil să termini anul în faţa lui Cristiano şi Messi. Dacă ar fi la Madrid, Neymar ar avea mai multe şanse de a câştiga Balonul de Aur. Real e clubul care oferă tot ce îi trebuie unui fotbalist mare. Toată lumea ştie că vreau să îl transfer", a declarat Florentino Perez.

Avertizment pentru Perez! La scurt timp după declaraţia şefului de la Real Madrid, oficialii clubului PSG au vorbit în presa din Spania pentru a clarifica situaţia lui Neymar. 

"Poate Neymar să plece de la PSG pentru a merge la Real Madrid? NU! Pentru că e fericit aici, iubeşte clubul şi tot ce face la Paris. Nu e vorba de bani, e vorba de echilibrul pe care îl are aici. În ziua în care Cristiano Ronaldo a câştigat al 5-lea Balon de Aur, el a vorbit despre alt fotbalist. Nu ştiu cât de bine este pentru jucător..." a declarat Antero Henrique, directorul sportiv al lui PSG:

"Neymar a confirmat la PSG că este un jucător excepţional. Trage din greu pentru echipă, nu joacă doar pentru el şi s-a integrat foarte bine în colectivul de la Paris. Este un jucător special, cu un potenţial nelimitat, la fel ca Mbappe" a mai spus Henrique.

Afla mai multe despre: psgreal madridneymarrazboiperez 

viewscnt
Articole similare