You are here:

Război total între FCSB şi Craiova. Fotbalistul din Liga I care i-a luat minţile lui Becali e dorit şi de cluburi de tradiţie din Europa. Roş-albaştrii pregătesc marea lovitură

Război total între FCSB şi Craiova. Fotbalistul din Liga I care i-a luat minţile lui Becali e dorit şi de cluburi de tradiţie din Europa. Roş-albaştrii pregătesc marea loviturăgalerie foto

FCSB

Comentarii

FCSB a ratat din nou titlul în Liga I, iar acum Gigi Becali a început să pregătească lista de transferuri pentru vara acestui an.

Fără titlu din 2015, când antrenorul echipei era Constantin Gâlcă, FCSB îşi pregăteşte acum noul sezon cu mare atenţie. După ce a bifat deja un prim transfer prin aducerea lui Andrei Cordea de la Academica Clinceni, Gigi Becali speră să mai dea o lovitură importantă în Liga I.

Ajuns la 24 de ani, Ronaldo Deaconu este la cel mai bun sezon din carieră. Venit în vara anului trecut la Gaz Metan, de la Sepsi, mijlocaşul ofensiv a reuşit 11 goluri şi 14 pase decisive în cele 39 de meciuri jucate în toate competiţiile pentru medieşeni. Astfel, Ronaldo Deaconu le-a atras atenţia, prin evoluţiile sale, unor cluburi de mare tradiţie din fotbalul românesc, dar şi din Europa.

Război total între FCSB şi Craiova. Fotbalistul din Liga I care i-a luat minţile lui Becali e dorit şi de cluburi de tradiţie din Europa. Roş-albaştrii pregătesc marea lovitură

Conform gsp.ro, mijlocaşul central de 24 de ani este dorit intens de FCSB şi de Universitatea Craiova. Însă, pe lângă cele două candidate la titlu, nou promovatele FC U Craiova 1948 şi Rapid se luptă şi ele pentru semnătura lui Ronaldo Deaconu, însă şi ruşii de la Zenit şi ciprioţii de la AEK Larnaca.

Ronaldo Deaconu mai are contract cu Gaz Metan Mediaş până în 2022, iar cota sa, conform site-ului de specialitate transfermarkt.com, este de 600 de mii de euro.

Afla mai multe despre: fcsbsteauabecali 

viewscnt
Articole similare