Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Război total între FCSB şi Sepsi! Mihai Stoica a ieşit la atac după scandările xenofobe: "Delegaţia lor urla lozinci în limba maghiară. Suporterii m-au înjurat"

Război total între FCSB şi Sepsi! Mihai Stoica a ieşit la atac după scandările xenofobe: "Delegaţia lor urla lozinci în limba maghiară. Suporterii m-au înjurat"

FCSB

Comentarii

Scandările xenofobe ale fotbaliştilor FCSB de după finala Cupei României cu Sepsi s-au transformat într-un război al reproşurilor între cele două părţi.

Replica lui MM Stoica în urma scandărilor xenofobe

Imediat după ce au ajuns la baza de pregătire din Berceni, jucătorii lui FCSB i-au înjurat, împreună cu fanii, pe maghiari, iar comportamentul a generat o serie de reacţii în tabăra lui Sepsi Sfântu Gheorghe. 

„N-am nimic cu suporterii. Sunt pătimaşi, au greşit, dar să-i vad pe Tănase, Moruţan şi altii cântând alături de ei e prea mult. Nu l-am văzut pe MM Stoica să vină să-i oprească. Păi Moruţan are 10 meciuri în Liga 1 şi acum vine să apară în astfel de lucruri? De asta nu vor ajunge nicăieri jucători ca el. E lipsă de educaţie! N-au cei 7 ani de acasă. Ca să nu mai zic că el e crescut de domnul Sfaiţer. Ştie că acum e aici, măcar din respect faţă de el ar fi trebuit să se abţină”, a declarat Attila Hadnagy (39 de ani), directorul general al lui Sepsi pentru Gazeta Sporturilor.

La câteva ore distanţă, oficialul FCSB, Mihai Stoica, a făcut câteva precizări: 

"1. N-aveam cum să opresc scandările pentru simplul motiv că nu eram acolo.

2. Observ că erau aşteptate scuze telefonice, doar că n-am vorbit în viaţa mea la telefon cu Attila Hadnagy (39 de ani). Şi, sincer, nici mie (55 de ani) nu mi s-au prezentat scuze după ce am fost înjurat de suporterii covăsneni la meciurile din campionat. Şi am fost înjurat copios. Clar şi la obiect, cu intonaţie, în limba mea maternă.

3. N-am comentat că, în timpul meciului, delegaţia lui Sepsi urla lozinci în limba maghiară. Nu m-a deranjat, chiar dacă era finala Cupei ROMÂNIEI.

4. Nu m-a deranjat că - potrivit canalelor media - guvernul maghiar alimentează conturile unei/unor cluburi care activează în competiţiile organizate de forurile fotbalistice din România, dar poate sunt suporteri români care au fost deranjaţi de aceste practici. De altfel, am remarcat că suporterii prezenţi în acea seară aveau o problemă internaţională, nu că ar fi atacat Sepsi OSK, judeţul Covasna, municipiul Sfântu Gheorghe sau Attila Hadnagy (39 de ani).

5. Pe jucători nu i-am văzut înjurând pentru că aveau măşti. Personalizate.

Prea mare sensibilitate. O pun pe seama pandemiei.

P.S. Cum i-au ieşit 10 meciuri în Liga 1 la Moruţan, când are 59 doar la echipa unde a fost crescut de Şfaiţer?", a scris Mihai Stoica pe pagina personală de Facebook. 

 

Afla mai multe despre: mihai stoicafcsbsepsiscandari xenofobe 

viewscnt
Articole similare