You are here:

"Războiul" pentru marcă s-a terminat! Anunţul momentului pentru fosta campioană a României din Superliga: ”Contra sumei modice de 500 de lei”

"Războiul" pentru marcă s-a terminat! Anunţul momentului pentru fosta campioană a României din Superliga: ”Contra sumei modice de 500 de lei”

Superliga

Comentarii

Fanii Oţelul Galaţi au primit o veste excelentă. Campioana României din 2011 are din nou marcă înregistrată, după o perioadă lungă în care suporterii au încercat fără folos să devină proprietarii mărcii.

Paulina Mihailopol, soţia lui Dorinel Munteanu, a depus la Oficiul de Stat pentru Invenţii şi Mărci (OSIM) o cerere de înregistrare a mărcii, numele clubului, culorile roşu - albastru - alb şi reproducerea grafică.

Cererea de înregistrare a Suporter Club Oţelul Galaţi, depusă anul trecut de Paulina Mihailopol pe persoană fizică, i-a împărţit pe fani în două tabere, unii dintre ei susţinând că soţia lui Dorinel Munteanu ”încearcă să fure” sigla şi palmaresul clubului.

După ce suporterii au încercat în repetate rânduri, fără succes, să înregistreze marca şi emblema sub mai multe denumiri, cererea Paulinei Mihailopol a fost admisă, şi cesionată total către Asociaţia Clubul Sportiv Suporter Club Oţelul Galaţi contra sumei de 500 de lei, relatează monitoruldegalaţi.ro.

Aşadar, fanii Oţelului pot răsufla uşuraţi, deoarece marca echipei fanion a oraşului Galaţi s-a întors acasă.

Oţelul a câştigat în prima etapă din acest sezon, 3-2 pe terenul Botoşaniului. Luni, pe 22 iulie, roş-alb-albaştrii vor primi vizita Farului, la Galaţi.

Afla mai multe despre: superligaoţeluldorinel munteanu 

viewscnt
Articole similare