Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Răzbunarea lui Lukasz Szukala! Fostul club a primit o interdicţie la transferuri. Fundaşul are de recuperat 800.000 de euro

Răzbunarea lui Lukasz Szukala! Fostul club a primit o interdicţie la transferuri. Fundaşul are de recuperat 800.000 de euro
Comentarii

Fostul fotbalist de la FCSB, Lukasz Szukala (36 de ani), are de încasat aproximativ 800.000 de euro din partea fostului club, Ankaragucu. Mai mult, echipa din Turcia a fost aspru pedepsită pentru datoriile mari către foştii jucători.

Fostul fotbalist de la FCSB, Lukasz Szukala, aşteaptă o sumă uriaşă

Fostul fundaş al naţionalei Poloniei şi al FCSB-ului e liber de contract de aproape doi ani, iar o revenire pe teren e puţin probabilă, în condiţiile în care nu a mai jucat de o lungă perioadă de timp, la 36 de ani. Ultima oară, Szukala a îmbrăcat tricoul lui Ankaragucu, între 2017-2019, iar despărţirea nu s-a realizat în cele mai bune condiţii. 

Conform presei din Turcia, Lukasz Szukala are de încasat aproximativ 800.000 de euro din partea turcilor, reprezentând restanţe salariale. Polonezul nu este singurul care are probleme cu Ankaragucu. De altfel, din cauza datoriilor mari către foştii jucători, clubul din prima ligă turcă a primit o interdicţie la transferuri. Cumhuriyet.com.tr notează că datoria către fostul fotbalist de la FCSB i-a fost fatală lui Ankaragucu. 

În această perioadă, clubul turc poartă discuţii cu mai mulţi fotbalişti, pentru a rezolva amiabil situaţia. Pe această listă se află şi un alt fost fotbalist de la FCSB, Wilfred Moke. 

Datoriile clubului Ankaragucu către foştii fotbalişti:

  • Lukasz Szukala - 800.000 de euro.
  • Ilhan Parlak - 600.000 de euro. 
  • Wilfred Moke - 400.000 de euro. 
  • Zaur Sadaev - 327.000 de euro.
  • hector Centeros - 258.000 de euro. 
  • Mehmet Sak - 130.000 de euro.

Florin Gardoş: ”L-aş mai vrea pe Lukasz Suzkala la Clinceni”

În acest moment, în lotul Academicii Clinceni sunt patru jucători care au făcut performanţă la FCSB: Florin Gardoş, Cristi Tănase, Paul Pârvulescu şi Raul Rusescu. Gardoş s-a amuzat de situaţie şi a declarat ironic că-l aşteaptă şi pe Lukasz Szukala, despre care au apărut zvonuri că ar fi fost contactat de Academica Clinceni:

”(Cine vrei să mai vină la Clinceni?) Pe Szukala, s-a retras de vreun an, dar să vină şi el. I-am dat un mesaj: ”Măi, vrei să îmi iei locul, ce faci?”, a declarat Gardoş.

  • 101 meciuri a jucat Lukasz Szukala la FCSB, fiind de trei ori campion al României cu echipa lui Gigi Becali

Afla mai multe despre: lukasz szukalafcsbankaragucubani lukasz szukala 

viewscnt
Articole similare