Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Răzvan Burleanu a oferit ultimele detalii despre starea gazonului de la Ploieşti. Ce măsuri s-au luat

Răzvan Burleanu a oferit ultimele detalii despre starea gazonului de la Ploieşti. Ce măsuri s-au luat

Echipa națională

Comentarii

România debutează peste o săptămână în Liga Naţiunilor, iar preşedintele Răzvan Burleanu a identificat problemele pe care le pot întâmpina tricolorii în confruntarea cu Muntenegru.

Suprafaţa de joc le dă emoţii tricolorilor înaintea meciului cu Muntenegru. România va juca primul meci din Liga Naţiunilor, pe 7 septembrie, la Ploieşti. 

"Despre gazon, pot să vă spun că va arăta mult mai bine la ora meciului. Am intervenit acolo, Petrolul Ploieşti nu mai joacă, s-a amânat etapa Petrolului, astfel încât vom avea un gazon bun la acea partidă" , a declarat preşedintele FRF, Răzvan Burleanu.

Mai rău este, însă, că fanii nu îşi vor putea susţine favoriţii din tribunele stadionului Ilie Oană. Meciul se va juca cu porţile închise din cauza sancţiunii primite în preliminariile lui Euro 2016, după meciul cu Grecia.

"Faptul că jucăm fără spectatori e un mare dezavantaj. Acum, sper doar ca selecţionerul Contra să aibă capacitatea de a le transmite mesajul care trebuie jucătorilor pentru a începe cu dreptul această campanie de calificare" , a continuat Burleanu.

Afla mai multe despre: burleanuliga natiunilorfrfmuntenegruploiestieuro 2016 

viewscnt
Articole similare