You are here:

Răzvan Burleanu a vorbit despre cererea lui Mihai Teja, de a se introduce "a patra schimbare"

Răzvan Burleanu a vorbit despre cererea lui Mihai Teja, de a se introduce "a patra schimbare"

Fotbal

Comentarii

Preşedintele Federaţiei Române de Fotbal, Răzvan Burleanu, îi dă peste nas antrenorului de la Poli Iaşi, Mihai Teja, cel care a cerut introducerea celei de-a patra schimbări în meci.

Preşedintele FRF, Răzvan Burleanu, a ţinut să-l anunţe pe Mihai Teja, antrenorul celor de la Poli Iaşi, că nu el face regulilele meciului de fotbal şi că există un regulament clar, la nivel internaţional, care specifică numărul de schimbări permise în timpul celor 90 de minute regulamentare. În plus, Răzvan Burleanu s-a oferit să-i facă şi un cadou tânărului antrenor de la Poli Iaşi, Mihai Teja (40 de ani)

"O să îi fac cadou legile jocului, fiindcă din păcate legile jocului sunt stabilite de AIFAB şi avem o lege acolo care prevede foarte clar numărul de schimbări. Nu ţine de FRF numărul de schimbări la acest nivel competiţional. Răspunsul e că nu se poate. Sunt legi ale jocului pe care trebuie să le respectăm, dacă vrem să jucăm la nivel profesionist", a declarat Răzvan Burleanu.

Zilele trecute, pornind de la subiectul regulilor U21, Mihai Teja a solicitat federaţiei, verbal, introducerea unei schimbări în plus, pentru a nu da atâtea bătăi de căp antrenorilor. Tot mai mulţi tehnicieni s-au plâns de faptul că sunt nevoiţi să-şi facă planul de joc începând cu cei doi jucători U21, dar şi introducerea a alţi doi-trei jucători U21 pe banca de rezerve, fapt ce ar scădea performanţa echipei.

Afla mai multe despre: razvan burleanu 

viewscnt
Articole similare