You are here:

Răzvan Burleanu, "forţat" să acorde o primă de 90.000 de euro după calificarea la EURO: "Cu scandal"

Răzvan Burleanu, "forţat" să acorde o primă de 90.000 de euro după calificarea la EURO: "Cu scandal"

Echipa națională

Comentarii

Răzvan Burleanu, preşedintele FRF, a fost "forţat" acorde o primă de 90.000 de euro după calificarea României la EURO 2016, penultimul turneu final la care a participat naţionala României. Dezvăluirea a fost făcută de omul care a primit banii din partea federaţiei.

Pompiliu Popescu, fostul medic al echipei naţionale a României, a vorbit la EuroCast despre cea mai mare primă de calificare pe care a primit-o din postura de medic al primei reprezentative. Deşi a fost prezent la cele mai mari performanţe din istoria României, cei mai mulţi bani i-a primit recent.

Pompiliu Popescu a primit 90.000 de euro primă pentru calificare României la EURO 2016: "Cu tot scandalul"

În mandatul lui Răzvan Burleanu, mai exact. Actualul preşedinte al FRF a fost "forţat" să-i acorde primă de 90.000 de euro lui Pompiliu Popescu, conform contractului încheiat înainte ca Burleanu să preia frâiele Federaţiei României de Fotbal de la Mircea Sandu.

Pompiliu Popescu a dezvăluit că a încasat 90.000 de euro din partea FRF după calificare României la EURO 2016. Prin comparaţie, medicul a spus că la Campionatul Mondial din 1994 a primit "mai puţin". De asemenea, Popescu a spus că a primit banii din partea lui Răzvan Burleanu şi a conducerii FRF "cu scandal".

"Cea mai mare a fost la calificarea din 2016. Acum opt ani, 90.000 de euro. Da, după tot scandalul ăla care a fost. Puţini atunci, nu... Puţin, cred că vreo 20.000 de dolar. Dolari erau atunci", a declarat Pompiliu Popescu, la EuroCast. Întrebat despre Burleanu, Pompiliu Popescu a spus că "Mircea Sandu a fost un preşedinte adevărat". "Nici nu trebuie comparaţie, Mircea Sandu a fost un preşedinte adevărat de federaţie, un om adevărat, un om cu caracter adevărat", a mai declarat Pompiliu Popescu.

Afla mai multe despre: razvan burleanuprimapompiliu popescucalificareeuro 2016 

viewscnt
Articole similare