Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Răzvan Burleanu n-a fost surprins că Mirel Rădoi şi-a anunţat plecarea! "Apăruse scenariul". Anunţ despre posibilul înlocuitor

Răzvan Burleanu n-a fost surprins că Mirel Rădoi şi-a anunţat plecarea! "Apăruse scenariul". Anunţ despre posibilul înlocuitor
Comentarii

Preşedintele Federaţiei Române de Fotbal, Răzvan Burleanu, a anunţat că nu se discută cu alţi antrenori, momentan, cât timp contractul lui Mirel Rădoi e în derulare. Oficialul FRF a recunoscut că n-a fost surprins că selecţionerul şi-a anunţat plecarea.

FRF nu discută cu antrenori pentru a-i lua locul lui Mirel Rădoi

Conducătorii fotbalului românesc continuă negocierile cu Mirel Rădoi. Răzvan Burleanu a susţinut că un răspuns final va fi dat după ultimele două meciuri din preliminariile Campionatului Mondial din 2022, cu Islanda şi Liechtenstenin. 

După cele petrecute în timpul mandatului lui Rădoi pe banca naţionalei, preşedintele FRF a recunoscut că n-a fost surprins de anunţul plecării.

"N-am fost surprins de mesajul lui Rădoi. Apăruse şi acest scenariu, de-a lungul colaborării. Trebuie să înţelegem stresul, presiunea la care a fost supus, mai ales la începutul acestui an. Pe parcursul colaborării, a apărut acest scenariu.

Relaţia dintre FRF şi selecţioner a fost bazată pe încredere. Relaţia mea cu el e foarte bună. O singură excepţie a fost, Victor Piţurcă. FRF a refuzat să-i plătească acea clauză de reziliere. În rest, toţi selecţionerii... Relaţia a fost foarte bună", a spus Răzvan Burleanu. 

Întrebat dacă se discută cu vreun alt antrenor, Răzvan Burleanu a infirmat: "Acum, opţiunea numărul unu e Rădoi. Vom respecta contractul. Nici eu, nici reprezentanţii FRF nu vom avea discuţii cu vreun posibil selecţioner. S-a făcut acest lucru în mandatul fiecărui selecţioner. V-aş ruga să nu-i puneţi într-o poziţie dificilă pe antrenorii români. Nu vom intra n discuţii cu vreun alt selecţioner, până la finalul contractului", a adăugat oficialul FRF. 

 

Afla mai multe despre: razvan burleanufrfmirel radoiselectioner romania 

viewscnt
Articole similare