Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Răzvan Burleanu n-are contracandidat la preşedinţia FRF! Cum explică situaţia

Răzvan Burleanu n-are contracandidat la preşedinţia FRF! Cum explică situaţia

Superliga

Comentarii

Comitetul Executiv al FRF, întrunit marţi, a stabilit pentru data de 22 aprilie organizarea Adunării Generale de alegeri. Singurul candidat pentru funcţia de preşedinte este actualul conducător al forului, Răzvan Burleanu.

Răzvan Burleanu n-are contracandidat la preşedinţia FRF! Cum explică situaţia 

Preşedintele în exerciţiu al Federaţiei Române de Fotbal, Răzvan Burleanu (33 de ani), se îndreaptă spre un nou mandat la cârma FRF. 

În condiţiile în care până în acest moment actualul preşedinte, Răzvan Burleanu, nu are vreun contracandidat, este lesne de înţeles că acesta se pregăteşte pentru un nou mandat.

"Cred că voi avea cel de-al 3-lea mandat. Mi-aş fi dorit să am un contracanditat, există termen suficient de înscriere. Chiar dacă în toţi aceşti 8 ani de zile de când ne cunoaştem, abordarea FRF a fost de multe ori criticată, membrii afiliaţi acordă o susţinere foarte mare. Au acordat-o şi în 2018, când am avut şi partide politice care s-au implicat împotriva noastră. Dacă nu vom avea niciun contracandidat, înseamnă că fotbalul vrea să transmită un mesaj de unitate. Nu pot să îmi dau notă, notă să îmi dea alţii, dvs”, a declarat Burleanu la conferinţa de presă.

Preşedintele FRF a anunţat că alegerile vor avea loc pe 12 aprilie, atunci când vom afla şi cum va arăta Comitetul Executiv.

Răzvan Burleanu conduce Federaţia Română de Fotbal din 5 martie 2014, atunci când a câştigat alegerile pentru preşedinţie în dauna celorlalţi trei candidaţi: Vasile Avram, Gheorghe Chivorchian şi Sorin Răducanu.

A jucat fotbal la nivel de juniori şi a înfiinţat Federaţia de Minifotbal din România. A condus Federaţia Europeană de Minifotbal şi a pus bazele celei Internaţionale.

  • 280 de membri afiliaţi la FRF au drept de vot, majoritatea acestora fiind susţinătorii lui Răzvan Burleanu.

Afla mai multe despre: răzvan burleanufrf 

viewscnt
Articole similare