Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Răzvan Burleanu, prima reacţie după ce România a retrogradat: ”Nu ştim ce se va întâmpla!”

Răzvan Burleanu, prima reacţie după ce România a retrogradat: ”Nu ştim ce se va întâmpla!”

Echipa națională

Comentarii

Reprezentativa României a învins, luni seară, pe Stadionul Giuleşti, cu scorul de 4-1, selecţionata Bosniei, în ultima etapă a Grupei 3 din Divizia B a Ligii Naţiunilor.

Tricolorii încheie grupa pe ultimul loc, astfel că au retrogradat în Divizia C. Bosniacii, care au terminat pe prima poziţie, au promovat în Divizia A. Răzvan Burleanu a oferit primele declaraţii, după retrogradarea României. 

Preşedintele FRF susţine că vor exista două şedinţe în perioada următoare. De asemenea, el spune că în momentul de faţă, singura variantă este să continue cu Edi Iordănescu. 

”Nu ştim ce se va întâmpla!”

”Urmează la finalul săptămânii, vineri, o şedinţă de Comisie Tehnică, după care raportul Comisiei Tehnice va fi validat de o şedinţă de Comitet Executiv, care va fi organizată la începutul săptămânii viitoare, astfel încât la  tragerea la sorţi (n.r - pentru preliminariile EURO 2024) să ştim ce antrenor va avea naţionala României. Propunerea mea este de a continua cu Edi Iordănescu. 

Nu, în momentul de faţă avem o singură variantă (n.r - Edi Iordănescu). Nu ştim ce se va întâmpla în Comisia Tehnică. Am fost întrebat care este propunerea pe care o voi susţine

Acesta a fost lucrul care a contat foarte mult. Atât timp cât ai un antrenor încrezător, care crede că poate duce naţionala mai departe spre performanţă, e datoria noastră ca administraţie să oferim stabilitate. Dacă selecţionerul n-ar fi crezut că poate să scoată maxim din aceşti jucători şi să ducă naţionala la următorul turneu final, cu siguranţă n-ar fi fost o propunere cu care noi să mergem mai departe.

Dacă e să facem o analiză corectă a acestei grupe, am avut cel puţin o echipă mai bună decât noi, dar, în acelaşi timp, n-am fi meritat să terminăm sub Muntenegru. Din păcate, am pierdut şase puncte în dubla cu Muntenegru şi acolo s-a pierdut”, a spus Răzvan Burleanu.

La celălalt meci din grupă, Muntenegru – Finlanda, scor 0-2. În minutul 17, de la muntenegreni a fost eliminat Tomasevici. Au marcat Antman ’47 şi Kallman ’53.

Clasamentul final al grupei: 1. Bosnia – 11 puncte, 2. Finlanda – 8 puncte, 3. Muntenegru – 7 puncte, 4. România – 7 puncte.

Bosnia şi Herţegovina a promovat în Divizia A, iar România a retrogradat în al treilea eşalon valoric.

Afla mai multe despre: echipa naţională-românia-răzvan burleanu 

viewscnt
Articole similare