Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Răzvan Burleanu, sfătuit să nu-şi prelungească mandatul: „Nu se întâmplă nimic bun dacă stai 20-30 de ani ca în Eritreea!” | EXCLUSIV

Răzvan Burleanu, sfătuit să nu-şi prelungească mandatul: „Nu se întâmplă nimic bun dacă stai 20-30 de ani ca în Eritreea!” | EXCLUSIV

FRF

Comentarii

Basarab Panduru a tras un semnal de alarmă în privinţa lui Răzvan Burleanu, preşedintele Federaţiei Române de Fotbal.

Răzvan Burleanu, sfătuit să lase locul altcuiva la FRF: „Nu se întâmplă nimic bun dacă stai 20-30 de ani ca în Eritreea!” | EXCLUSIV

Răzvan Burleanu a câştigat al treilea mandat în fruntea FRF în 2022, însă preşedintele ar putea continua la şefie dacă se va folosi de anumite breşe din regulament. O eventuală prelungire a mandatului nu este văzută cu ochi buni de Basarab Panduru.

Expertul Orange Sport consideră că niciodată o astfel de abordare nu a fost în favoarea fotbalului, ba chiar ar dăuna foarte tare, motiv pentru care Burleanu nu ar trebui să-şi prelungească în exces şederea la Casa Fotbalului Românesc.

„Toate facilităţile te fac să nu mai vrei să renunţi niciodată, să-ţi pui mandate după mandate şi să nu mai renunţi niciodată. După ce ai văzut FIFA cu Blatter acolo, înseamnă că ceva nu e în regulă, că oamenii după maximum opt ani nu au ce să mai caute.

Deja intervin alte lucruri, aici vorbesc despre Blatter, apoi intri în toate problemele care au fost. După opt ani, nu, aici mă refer inclusiv la preşedintele ţării. 

Toţi care au rămas de-a lungul timpului nu au mai făcut nimic bine. Când vezi atâtea beneficii şi vezi cât de importanta eşti, nu mai vrei să pleci de acolo. De-a lungul timpului nu s-a întâmplat nimic bun când ai stat 20-30 de ani. Am citit şi acum că prin Eritreea sau nu ştiu unde e unul de 20 - 30 de ani.

Ce se întâmplă bine acolo? Nu-i mai lasă să joace prin preliminarii, ca nu cumva să plece prin alte părţi. Ce e asta?”, a declarat Basarab Panduru la Orange Sport.

Afla mai multe despre: razvan burleanufrfbasarab panduru 

viewscnt
Articole similare