Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Răzvan Dâlbea e nemulţumit după remiza de la Ploieşti: ”Am avut rezultatul în mână”

Răzvan Dâlbea e nemulţumit după remiza de la Ploieşti: ”Am avut rezultatul în mână”

Hermannstadt​

Comentarii

Chindia Târgovişte a remizat, duminică, la Ploieşti, scor 1-1, cu echipa Hermannstadt, într-un meci din etapa a XXI-a a Ligii I.

 Oaspeţii au deschis scorul dintr-un penalti acordat pentru un fault în careu al lui Benga la Yazalde, iar Chindia a egalat dintr-un penalti acordat pentru o intervenţie a lui Dâlbea la Neguţ.

La finalul partidei, Răzvan Dâlbea s-a declarat nefericit cu punctul scos de echipa sa: ”Am scos un punct, dar din păcate nu am reuşit să scoatem ce ne-am propus de la început, pentru că sincer, am venit aici să câştigăm” a subliniat mijlocaşul oaspeţilor.

”Am avut rezultatul în mână, mai erau 15-20 de minute şi am fost egalaţi. Am făcut o primă repriză bună, am reuşit să-i ţinem departe de poartă, dar în repriza a doua le-am lăsat spaţii, i-am lăsat să vină peste noi, prea multe faze fixe din zona laterală şi aşa a venit şi faza penalty-ului, cu o centrare din lateral” a mai completat Dâlbea.

”Este clar că valoarea noastră nu este conformă cu locul pe care-l ocupăm în clasament” a mai ţinut să precizeze fotbalistul sibienilor. 

Afla mai multe despre: dâlbea 

viewscnt
Articole similare