Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Răzvan Lucescu a anunţat ce echipă va pregăti din sezonul viitor: ”Am făcut tot ce s-a putut...”

Răzvan Lucescu a anunţat ce echipă va pregăti din sezonul viitor: ”Am făcut tot ce s-a putut...”
Comentarii

Răzvan Lucescu nu are de gând să plece de la PAOK, chiar dacă a avut parte de un sezon sub aşteptări.

Răzvan Lucescu a anunţat ce echipă va pregăti din sezonul viitor: ”Am făcut tot ce s-a putut la PAOK”

Răzvan Lucescu a încheiat fără trofeu sezonul la PAOK, dar nu are de gând să renunţe şi să plece de la echipă.

La sosirea în România, Lucescu a mărturisit că va continua pe banca lui PAOK şi că mai are contract cu formaţia elenă până în vara anului 2024.

PAOK Salonic a pierdut la mijlocul săptămânii finala Cupei Greciei, scor 0-2 cu AEK Atena!

”A fost un an greu, ciudat, dezamăgitor. Sunt sub influenţa ultimului rezultat. Am jucat 11 finale între Cupă, Champions League în Asia, Cupa Ligii. Am pierdut patru, am câştigat şapte, dar asta a fost cea mai dureroasă.

Am pierdut şi furaţi de arbitri într-un anumit moment, dar ce s-a întâmplat în această miercuri m-a rănit enorm.

Era un meci de câştigat, era un meci pe care ar fi trebuit să-l câştigăm şi n-am reuşit din cauză că n-am avut curaj să câştigăm. Nu pot spune că a fost vorba de ghinion, am ratat şapte-opt ocazii mari.

Am primit un gol dintr-o prostie, dar fotbalul, într-un final, îi răsplăteşte pe cei care sunt îndrăzneţi şi au curaj. Noi n-am avut curaj.

E dureros când poţi câştiga un trofeu şi nu o faci. Rămân nişte urme în interior. Zilele trec, frustrarea va fi din ce în ce mai mică şi mergem înainte. Aşteptăm un nou sezon, în fotbal, viaţa merge repede în faţă şi trebuie să ne gândim la ce o să fie.

Din punct de vedere al rezultatelor, rezultatele au fost normale, cu o echipă schimbată, întinerită. Am făcut tot ce s-a putut. La nivel pretenţiilor din Grecia, rezultatul final a fost dezamăgitor. Trebuie să fim pregătiţi să îmbunătăţim munca făcută anul acesta”, a spus Răzvan Lucescu pe aeroport.

Totuşi, întrebat dacă va continua la PAOK şi din următorul sezon, tehnicianul român a răspuns vehement: ”Da, rămân în continuare în Grecia!”.

Afla mai multe despre: răzvan lucescupaokcupa grecieifotbal internaţional 

viewscnt
Articole similare