You are here:

Răzvan Lucescu a dat verdictul: ”Pentru mine, FCSB este Steaua”. Ce spune despre relaţia sa cu Becali

Răzvan Lucescu a dat verdictul: ”Pentru mine, FCSB este Steaua”. Ce spune despre relaţia sa cu Becali

Fotbal intern

Comentarii

Răzvan Lucescu a dat verdictul în disputa FCSB - Steaua, spunând că, din punctul său de vedere, trupa lui Gigi Becali reprezintă continuatoarea echipei din Ghencea.

Răzvan Lucescu este de abia revenit la PAOK, dar tehnicianul român a avut timp să discute despre câteva subiecte din fotbalul nostru. Printre acestea, tehnicianul formaţiei elene a vorbit despre disputa FCSB - Steaua, în care crede că trupa lui Becali se afla de partea dreptăţii.

Răzvan Lucescu a dat verdictul

Fiul celui mai mare antrenor român a a spus că, deşi nu are nicio relaţie cu Becali şi nu poate fi influenţat de aceasta, tot pe FCSB o consideră continuatoarea Stelei. Lucescu a mai recunoscut că îl respectă pe becali pentru investiţiile pe care le face în fotbalul românesc, dar nu şi pentru felul în care intervine la echipă.

"Nu îl cunosc foarte bine pe Gigi Becali dintr-un anumit punct de vedere, nu am avut relaţii de prietenie. Nu ne-am întâlnit niciodată pe undeva. Din afară, pot spune că are o pasiune extraordinară, a investit foarte mulţi bani, are o idee, vrea să aducă jucători tineri, de talent, plateşte pentru acest lucru.

Dar din punct de vedere al gestiunii tehnice a echipei, greşeşte. Aici este treaba antrenorului. Dacă vrea sa obţină performanţe şi dacă el chiar vrea ca jucătorii pe care plateşte bani importanţi să crească şi să ajungă la o valoare mare, trebuie sa obţină rezultate şi performanţe la nivelul numelui Stelei.

Poate face asta dacă îşi aduce un antrenor cu personalitate şi să îl lase în pace. Eu consider că FCSB e Steaua. De ce să mă prefac că este aşa? Pentru mine, FCSB este Steaua. Ce a fost acolo, nu ştim. Gigi Becali, la acel moment, a preluat Steaua şi a dus-o mai departe.

A ridicat imaginea, a continuat să ridice imaginea şi după 12 ani sau câţi au trecut, să vii să spui: 'Nu mai e Steaua!' Nu e ok, nu e ok pentru fotbalul romanesc", a declarat Răzvan Lucescu, pentru Pro X.

Afla mai multe despre: liga 1fcsbsteaua bucureşticsa steauagigi becalirăzvan lucescu 

viewscnt
Articole similare