You are here:

Răzvan Lucescu a fost aproape de Serie A! ”Nu este uşor pentru antrenorii străini să meargă în alte ligi!” Echipa supriză pe care putea să o preia

Răzvan Lucescu a fost aproape de Serie A! ”Nu este uşor pentru antrenorii străini să meargă în alte ligi!” Echipa supriză pe care putea să o preia

Stranieri

Comentarii

Răzvan Lucescu le-a dezvăluit jurnaliştilor italieni că a fost aproape de a prelua o echipă din Serie A.

Românul a fost la un pas de Crotone, dar mutarea nu s-a concretizat în 2017. Fostul antrenor al Rapidului a fost văzut la Milano în această perioadă, dar a negat zvonurile că ar fi negociat cu o echipă din campionatul italian. Fiul lui Mircea Lucescu ar fi fost curtat de Parma. 

Lucescu este dornic de o nouă aventură după experienţa din Arabia Sudită. Italienii susţin că acesta ar putea semna cu o echipă din Serie A. Răzvan Lucescu a recunoscut că în 2017 a fost aproape de a o prelua pe Crotone, echipă care se află pe ultimul loc în acest sezon. 

”Mi-aş fi dorit să o antrenez pe Crotone. Dar în Italia există astăzi un singur antrenor străin, Fonseca. Nu este uşor pentru antrenorii străini, în general, să meargă la alte ligi”, a spus tehnicianul român pentru TuttoMercatoWeb.

Răzvan Lucescu le-a vorbit italienilor despre Mircea Lucescu, despre fotbalul italian şi despre conexiunea lui cu acesta. 

”Am luat mult din filozofia lui, am crescut lângă el şi l-am văzut pregătindu-se. Mi-a transmis marea sa pasiune pentru fotbal. Îmi place să domin jocurile, să joc mingea. Există antrenori precum Conte care au succes oriunde merg şi transmit un mare entuziasm, apoi Sarri care este foarte organizat sau De Zerbi care are o filozofie diferită. Dar fără a uita de Allegri şi de mulţi alţii. Fotbalul italian produce mari antrenori”, a pus antrenorul român. 

Fostul selecţioner al României a mai precizat că pentru el Seria A este un vis şi ca liga se află printre primele 4 campionate din lume. 

”Dar Italia este un vis. Fotbalul italian este printre primele patru din lume, este foarte organizat. Sunt antrenori foarte pregătiţi, în Italia te compari cu cei mai buni”, a declarat Lucescu.  

Afla mai multe despre: răzvan lucescu 

viewscnt
Articole similare