Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Răzvan Lucescu a ieşit la atac. ”Avem un campionat şi o Cupă furate”. Antrenorul a răbufnit după meciul cu Panathinaikos

Răzvan Lucescu a ieşit la atac. ”Avem un campionat şi o Cupă furate”. Antrenorul a răbufnit după meciul cu Panathinaikos
Comentarii

PAOK Salonic a câştigat cu 2-0 împotriva echipei Panathinaikos, în prima manşă din sferturile de finală ale Cupei Greciei.

Răzvan Lucescu a ieşit la atac. ”Avem un campionat şi o Cupă furate”. Antrenorul a răbufnit după meciul cu Panathinaikos

Formaţia PAOK Salonic, antrenată de Răzvan Lucescu, a învins, miercuri seară, pe teren propriu, cu scorul de 2-0, echipa Panathinaikos, în prima manşă a sferturilor de finală ale Cupei Greciei.

Golurile au fost marcate de Thomas ’52 şi Taison ’72.

"(n.r. despre Taison) Sunt foarte fericit de acest transfer şi sunt un antrenor care nu foloseşte cu uşurinţă jucători noi pentru că nu ştiu exact cum se descurcă pe teren. Cu toate acestea, Taison a arătat în 2-3 zile că se poate adapta la asta. Calitatea este incredibilă, poate face alegerile corecte pe teren. Este un jucător încrezător, ca Vieirania, care ne poate oferi calmul de care avem nevoie.

Victoria de astăzi a venit după un efort colectiv şi o muncă grea. Dar ceea ce trebuie să facem este să uităm cât mai curând posibil de victoria de astăzi. Mergem mai departe, luăm meci cu meci, suntem o echipă care se schimbă constant.

Munca pe care o fac jucătorii se va vedea în principal în sezonul viitor. Dar asta nu înseamnă că nu vom merge cu hotărâre şi voinţă împotriva lui Panathinaikos.

Finala Cupei (n.r. din 2022) nu a fost pierdută de PAOK şi câştigată de Panathinaikos. A fost o finală decisă de VAR şi de deciziile arbitrilor. Panathinaikos este o echipă foarte bună, cu un bun antrenor. Aceasta este povestea mea şi o voi spune ori de câte ori voi avea ocazia.

Poate că sunt un nebun, dar spun adevărul. Avem un campionat furat şi o Cupă furată. Duminica este un joc care se aşteaptă să fie o luptă, dar asta nu înseamnă că nu ne vom lupta. Trebuie să avem încredere şi să câştigăm”, a declarat Răzvan Lucescu, la conferinţa de presă.

Tot miercuri, Olympiakos a învins cu 1-0 Aris, AEK Atena s-a impus cu 3-0 în meciul cu Panserraikos şi Lamia a învins cu 2-1 Apollon Paralimniou.

  • Returul sferturilor Cupei Greciei este programat în perioada 24-26 ianuarie.

PAOK Salonic, doar remiză în campionatul Greciei. Echipa lui Răzvan Lucescu a dominat, dar nu a găsit drumul spre gol

Afla mai multe despre: paok salonicrazvan lucescu 

viewscnt
Articole similare