Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Răzvan Lucescu a rămas cu un gust amar după ce a fost eliminat din Conference League: ”Meritam să ne calificăm!”

Răzvan Lucescu a rămas cu un gust amar după ce a fost eliminat din Conference League: ”Meritam să ne calificăm!”
Comentarii

Formaţia PAOK Salonic, antrenată de Răzvan Lucescu şi la care evoluează Alexandru Mitriţă, a fost eliminată, joi, de Olympique Marseille, în sferturile de finală ale Conference League.

Răzvan Lucescu a rămas cu un gust amar după ce a fost eliminat din Conference League: ”Meritam să ne calificăm!” 

Marseille s-a impus în deplasare, cu scorul de 1-0, în manşa secundă, după ce în tur scorul a fost 2-1 tot pentru echipa franceză. A marcat Payet ’34. Mitriţă a intrat pe teren în minutul 57.

"Acum sunt suporter al echipei din Marsilia, vreau să câştige competiţia. Pentru mine, Olympique este o echipă foarte bine organizată, cu jucători buni, de calitate, deci pot spune că este favorită pentru mine", a afirmat Lucescu, conform lefigaro.

După ce a afirmat că fanii francezi nu sunt bineveniţi la Salonic, din cauza incidentelor din tur, joi seară Lucescu a declarat că suporterii greci au oferit o lecţie: "Este o lecţie bună dată de fanii noştri celor de la Marsilia. Toată lumea se teme să vină aici, toată lumea se teme să joace aici, dar a fost o atmosferă foarte frumoasă pentru un meci de fotbal. Aşa ar fi trebuit să fie şi la Marsilia".

În semifinale, Olympique Marseille va evolua cu Feyenoord Rotterdam, la care este legitimat portarul Valentin Cojocaru.

Ce a spus Lucescu după meci:

”Am reuşit să formăm o echipă cu o mentalitate bună. Experienţa din acest sezon ne va ajuta foarte mult în anii următori. Aşa cum am spus ieri, un mic detaliu poate schimba lucrurile. Am învăţat să citim meciurile mai bine şi să reacţionăm corespunzător. Nu îmi place să vorbesc despre bugete, dar Marseille cu siguranţă este cu mult peste noi.

Marseille a avut mai puţine faze periculoase decât noi. Noi am avut multe şanse de a înscrie, dar nu am reuşit. Meritam să ne calificăm, dar rămânem acasă. Părăsim Europa cu capul sus. 

Singura mea nemulţumire este că nu am marcat. Înainte să vin aici, am revăzut fazele. Mandanda a fost şi el într-o zi foarte bună. Nu ştiu dacă Marseille a mai avut un adversar care să aibă atât de multe ocazii”, conform gazetta.gr.

Afla mai multe despre: razvan lucescupaok 

viewscnt
Articole similare