You are here:

Răzvan Lucescu a vorbit despre viitorul lui la PAOK: "Dacă cineva nu este fericit, pot pleca"

Răzvan Lucescu a vorbit despre viitorul lui la PAOK: "Dacă cineva nu este fericit, pot pleca"

Fotbal internațional

Comentarii

La PAOK nu este o situaţie liniştită! Răzvan Lucescu poate pleca oricand.

PAOK are o singură victorie în ultimele şase partide, iar lucrurile nu merg cum s-a aşteptat tehnicianul român. În Europa League a reuşit o reveneri de senzaţie, după ce a fost condusă cu 2-0 de Viktoria Plzen.

În campionat lucrurile nu stau rău deloc pentru Răzvan Lucescu, echipa sa are 17 puncte şi este pe locul doi, la egalitate cu liderul Aris.

Răzvan Lucescu, pregătit de plecare: "Îmi fac bagajele pentru Bucureşti"

„Când faci atât de multe schimbări, în principiu porneşti de la zero, poate chiar mai în urmă. E nevoie de timp, nu se întâmplă lucrurile peste noapte. Relaţiile de joc trebuie reluate. Indiferent de calitatea jucătorilor, aceştia vin din culturi diferite… unii din estul Europei, alţii din nord-vest. Am fost norocoşi să intrăm în Europa League, norocoşi să avem baza de anul trecut şi un mod de a juca.

Am avut meciuri europene în care am făcut greşeli şi le-am plătit. Aşa se întâmplă când construieşti o echipă. Nu am nicio problemă să îmi fac bagajele pentru Bucureşti dacă unii nu înţeleg procesul. Sunt calm la minte şi la suflet, am arătat ce sunt capabil să fac. Dacă cineva nu este fericit, pot pleca.

Nu pot spune că putem obţine titlul sau să câştigăm Europa League, dar spun că vom lucra pentru asta. Trebuie să avem un echilibru şi să nu ne batem joc de munca pe care o facem, punând o presiune enormă asupra echipei. Aşa nu putem crea relaţii adecvate, afectează echipa. Echilibrul a fost punctul nostru forte." a declarat Răzvan Lucescu, potrivit msn.com.

 

 

Afla mai multe despre: paokrăzvan lucescudemisie 

viewscnt
Articole similare