Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Răzvan Lucescu, antrenorul momentului în Grecia, le-a transmis un mesaj ”tricolorilor” mici înainte de startul EURO 2019

Răzvan Lucescu, antrenorul momentului în Grecia, le-a transmis un mesaj ”tricolorilor” mici înainte de startul EURO 2019

Fotbal

Comentarii

Să joace cu dezinvoltură, acesta este sfatul lui Răzvan Lucescu pentru fotbaliştii lui Rădoi cu doar câteva zile înaintea startului turneului final.

Omul momentului în Grecia, după ce a reuşit eventul cu PAOK, Lucescu ştie cum ar trebui să intre România pe teren.

”Pentru ei e o motivaţie imensă să fii prezent la acest turneu final, să joace, să joace cu dezinvoltură, entuziasm. Sunt consideraţi outsideri, n-au nici o presiune, la această vârstă nu poate fi o presiune foarte mare, ci doar o plăcere de a juca.

Va fi important cum fiecare din aceşti jucători va şti să se gestioneze mai departe. Pentru că vorbim de Under 21, deci în plin proces de construcţie a unui jucător şi va conta foarte mult ca ei să fie capabili, inteligenţi să-şi vadă de viaţa profesională şi de aici, un nucleu care să meargă către echipa naţională şi abia atunci vor fi cu adevărat speranţe păentru o revenire în elită a fotbalului românesc”, a spus Răzvan Lucescu la Telekom Sport.

Afla mai multe despre: razvan lucescunationala de tineret 

viewscnt
Articole similare