Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Răzvan Lucescu ar putea pleca de la PAOK. Este favorit să preia o formaţie nou-promovată

Răzvan Lucescu ar putea pleca de la PAOK. Este favorit să preia o formaţie nou-promovată

Fotbal

Comentarii

Presa internaţională anunţă că tehnicianul român Răzvan Lucescu (54 de ani) este favorit să preia o formaţie cu trei titluri naţionale în vitrină.

Conform goal.com, Răzvan Lucescu este gata să o preia pe Al Ahli din Arabia Saudită, formaţie care şi-a câştigat, recent, dreptul de a evoluat pe prima scenă a saudiţilor din sezonul viitor.

În ciuda faptului că a reuşit să o promoveze pe Al Ahli în prima divizie, Mosimane ar urma să fie îndepărtat de la echipă, iar românul Răzvan Lucescu este anunţat drept succesorul tehnicianului născut la Kagiso”, anunţă sursa citată.

Răzvan Lucescu o va prelua pe Al Ahli?

Rămâne de văzut dacă zvonul se va adeveri în următoarea perioadă, însă un lucru este cert: Răzvan Lucescu are parte de un sezon modest în Grecia, la PAOK - doar locul patru, la 16 puncte distanţă de liderul AEK Atena, ceea ce nu are cum să-i mulţumească pe şefii clubului sau pe suporteri.

  • Sezonul mai poate fi salvat doar prin câştigarea Cupei Greciei, unde PAOK o va întâlni chiar pe AEK Atena, miercuri, de la ora 20:30, la Volos.

Răzvan Lucescu mai are contract cu PAOK Salonic până în vara lui 2024, însă nu ar fi exclus ca antrenorul român să-şi dorească o nouă provocare. 

Cu siguranţă, Al Ahli a revenit în prima ligă saudită cu mari ambiţii şi sunt gata să bage mâna adânc în buzunar. Aşadar, o propunere financiară superioară l-ar putea determina pe Răzvan să se întoarcă în Golf.

  • Răzvan Lucescu a mai antrenat în Qatar - la El-Jaish (2012-2014), dar şi în Arabia Saudită, la Al-Hilal (2019-2021).

Al Ahli a cucerit trei titluri de campioană a Arabiei Saudită, în sezoanele 1977/1978, 1983/1984 şi 2015/2016. De asemenea, a terminat de nouă ori pe poziţia secundă a clasamentului.

Afla mai multe despre: razvan lucescual ahlipaok 

viewscnt
Articole similare