Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Răzvan Lucescu, conferinţă plină de nervi după meciul câştigat de PAOK: ”Există un sentiment puternic de frustrare şi nedreptate”

Răzvan Lucescu, conferinţă plină de nervi după meciul câştigat de PAOK: ”Există un sentiment puternic de frustrare şi nedreptate”

Stranieri

Comentarii

PAOK, formaţia lui Răzvan Lucescu, s-a impus cu 2-0 în meciul cu Atromitos, primul după partidele cu AEK Atena şi Olympiakos, care i-au adus formaţiei din Salonic o depunctare de trei puncte, dar şi un 0-3 la masa verde.

Antrenorul român a răbufnit la conferinţa de presă de după meciul cu Atromitos.

"Nu este o situaţie uşoară pentru noi, există un sentiment puternic de frustrare şi nedreptate. Motivaţia noastră ţine de caracterul jucătorilor mei. Am încercat să protejăm toată munca depusă, să arătăm cine suntem, aşa cum am făcut-o până acum. Ne facem meseria pe teren, indiferent că pierdem sau câştigăm.

Aş vrea să văd cum ar reacţiona altă echipă dacă în recurs de două săptămâni ar pierde pe nedrept două jocuri. Unul pentru o rolă de hârtie şi celălalt în care are un gol perfect valabil. Avem jucători cu o mentalitate bună, asta ne-a ajutat să traversăm mai uşor această perioadă dificilă. Refuzăm tot acest circ şi decizia celor două echipe din Atena să nu intre pe teren.

Această situaţie nu face tocmai bine fotbalului grec şi imaginii sale în Europa. Este mai uşor să-ţi scoţi echipa de pe teren sau să refuzi să intri, decât să joci şi să dovedeşti cine eşti cu adevărat", a declarat Răzvan Lucescu.

Afla mai multe despre: razvan lucescupaokgrecia 

viewscnt
Articole similare