You are here:

Răzvan Lucescu dă lovitura. PAOK rezolvă transferul unui fost vicecampion mondial

Răzvan Lucescu dă lovitura. PAOK rezolvă transferul unui fost vicecampion mondial

Fotbal internațional

Comentarii

Fundaşul croat Dejan Lovren va semna un contract pe doi ani cu PAOK Salonic, echipă antrenată de Răzvan Lucescu, după ce va efectua vizita medicală.

Fundaşul internaţional croat (78 de selecţii) a fost trecut pe lista de transferuri de Olympique Lyon în vară, dar nu şi-a găsit un club.

Perioada de transferuri din Grecia s-a închis în urmă cu mai mult de 24 de ore, dar PAOK ar trebui să obţină o scutire dovedind că a ajuns la un acord cu OL înainte de închiderea ferestrei.

PAOK Salonic ocupă locul 2 în campionatul Greciei, după 3 etape.

Revenit la Lyon în ianuarie 2023, la zece ani după prima sa experienţă la club, Dejan Lovren a fost deja în centrul discuţiilor în timpul mercato-ului de iarnă, cu zvonuri privind posibilul său transfer în Croaţia.

Deşi a rămas la Lyon pentru restul sezonului, jucătorul de 34 de ani a fost apoi trecut pe lista de transferuri.

Numele său nu s-a numărat printre cele 25 notificate la UEFA pentru Europa League, dovadă că Lyon nu se baza pe el nici pentru campionat, nici pentru Europa.

Astfel, fundaşul central care a devenit vicecampion mondial cu Croaţia, în 2018, va semna acum cu echipa antrenată de Răzvan Lucescu şi, totodată, viitoarea adversară a FCSB-ului.

Campioana României o va întâlni pe PAOK, pe 3 octombrie, în grupele Europa League.

Afla mai multe despre: lovren 

viewscnt
Articole similare