Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Răzvan Lucescu, declaraţii foarte dure la adresa celor de la Olympiacos: ”Este cea mai ruşinoasă zi din istoria lor!”

Răzvan Lucescu, declaraţii foarte dure la adresa celor de la Olympiacos: ”Este cea mai ruşinoasă zi din istoria lor!”

Stranieri

Comentarii

Răzvan Lucescu a comentat în termeni duri atitudinea celor de la Olympiacos, care n-au mai vrut să joace derby-ul cu PAOK după ce antrenorul Oscar Garcia a fost lovit de o rolă de hârtie.

Vineri, Comisia de Disciplină a Federaţiei de Fotbal din Grecia a judecat incidentele de la derby-ul PAOK - Olympiacos, din week-end-ul trecut, meci care nu s-a mai disputat după ce Oscar Garcia a fost lovit cu o rolă de hârtie. Timp de aproape patru ore, cele două cluburi şi-au prezentat argumentele, dar abia luni va fi anunţată o decizie. PAOK riscă să piardă trei sau şase puncte.

Conducerea lui PAOK l-a acuzat pe Oscar Garcia că a jucat teatru, motiv pentru care situaţia s-a tensionat extrem de mult. Mai mult, potrivit presei din Grecia, avocaţii lui PAOK l-au acuzat pe medicul lui Olympiacos că i-au provocat o rană lui Oscar Garcia, când se afla la vestiar, tocmai pentru a forţa o decizie la masa verde. De partea cealaltă, cei de la Olympiacos au susţinut în continuare că lovitura primită de Oscar Garcia a fost foarte dură şi meciul nu s-ar fi putut disputa în aceste condiţii.

Argumentele prezentate de Olympiacos sunt aspru criticate de Răzvan Lucescu. Antrenorul lui PAOK Salonic susţine că ziua în care ar fi trebuit să se dispute derby-ul va rămâne în istoria lui Olympiacos drept una dintre cele mai ruşinoase.

”Nu vreau să revin asupra a ceea ce s-a întâmplat duminică, mi-am spus punctul de vedere. Reacţia jucătorilor mei a fost fantastică, spre deosebire de cei de la Olympiacos, care n-au vrut să joace. Fotbalul se joacă pe teren, nu să fugi de el. Cred că jucătorii mei vor câştiga pe teren tot ce pot. Îi voi răspunde lui Garcia după ce a scris pe Twitter. Singurii care au pierdut sunt Olympiacos, el şi jucătorii săi. Această zi este ruşinoasă pentru Olympiacos”, a declarat Răzvan Lucescu, potrivit gazzetta.gr.

Afla mai multe despre: razvan lucescupaokgreciaolympiacos 

viewscnt
Articole similare