You are here:

Răzvan Lucescu explică situaţia tatălui său la Kiev: ”Nu s-a aşteptat la o asemenea ostilitate” EXCLUSIV

Răzvan Lucescu explică situaţia tatălui său la Kiev: ”Nu s-a aşteptat la o asemenea ostilitate” EXCLUSIV
Comentarii

La Telekom Sport, Răzvan Lucescu a vorbit despre situaţia pe care o traversează tatăl său, Mircea Lucescu, la Dinamo Kiev.

După ce a scris istorie pentru rivala Şahtior, Mircea Lucescu a acceptat propunerea lui Dinamo Kiev, formaţie pe care a preluat-o anul trecut şi este aproape să o facă din nou campioană. Asta în ciuda ostilităţii cu care a fost primit de către cei mai ”calzi” fani ai grupării din Kiev.

Lucescu Jr a explicat motivele pentru care Mircea Lucescu a ales provocarea Dinamo Kiev: ”E destul de puternic. Cei care îl contestă sunt nişte tineri, ultraşi. Era firesc să se ajungă la asta, pentru că după 12 ani de Şahtior şi o rivalitate uriaşă, era normal să fie primit ostil. În afară de acei ultraşi sunt foarte mulţi fani care îl respectă. N-am discutat de multe ori, el nu s-a aşteptat la o asemenea ostilitate, a crezut că fanii vor pune mai presus iubirea pentru echipă decât această rivalitate. S-a obişnuit cu această situaţie, nu i-a fost uşor să aleagă. L-am întrebat atunci ”tu, ce vrei”. Mi-a zis: ”simt că dacă rămân acasă, mă scurg”. Sunt foarte puţini antrenori care la vârsta asta mai sunt pe teren.” a mărturisit Răzvan Lucescu, pentru Telekom Sport.

Mircea Lucescu are 34 de meciuri pe banca tehnică a lui Dinamo Kiev şi a câştigat 21 dintre ele. În şapte rânduri, Lucescu şi Dinamo Kiev s-au recunoscut învinşi. Şase dintre înfrângeri au venit în cupele europene în faţa unor echipe ca Barcelona, Juventus sau Villarreal.

Afla mai multe despre: răzvan lucescumircea lucescu 

viewscnt
Articole similare