Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Răzvan Lucescu îl susţine pe Lupescu în lupta cu Burleanu: "Fotbalul românesc are nevoie de o schimbare radicală!"

Răzvan Lucescu îl susţine pe Lupescu în lupta cu Burleanu: "Fotbalul românesc are nevoie de o schimbare radicală!"

Fotbal

Comentarii

Fostul selecţioner al echipei naţionale de fotbal, în prezent antrenor la PAOK, Răzvan Lucescu, a transmis un mesaj de susţinere pentru Ionuţ Lupescu în ceea ce priveşte alegerile de pe 18 aprilie, pentru postul de preşedinte al Federaţiei Române de Fotbal.

"Fotbalul românesc are nevoie de Ionuţ Lupescu. Ionuţ a ştiut să-şi construiască o carieră excepţională de jucător de fotbal, prin muncă, seriozitate, inteligenţă. Ionuţ a ştiut să pornească la sfârşitul acestei cariere pe un alt drum, pe un nou drum al vieţii. Pe un drum care l-a adus în situaţia de a deveni un manager de succes. A fost managerul Federaţiei Române de Fotbal într-o perioadă în care Federaţia a cunoscut poate cea mai eficientă perioadă din istorie din punct de vedere financiar.
 
Ulterior a devenit preşedintele Comisiei Tehnice de la UEFA, o funcţie pe care foarte mulţi o râvnesc. Fotbalul românesc are nevoie de personalitatea lui Ionuţ Lupescu, are nevoie de cunoştiinţele lui despre fotbal, are nevoie de capacitatea lui managerială, de relaţiile pe care Ionuţ a ştiut să le clădească în atâţia ani de fotbal, în anii în care a fost plecat peste hotare, în ţări cu o economie superdezvoltată. Fotbalul românesc are nevoie de o schimbare radicală, iar Ionuţ Lupescu este omul care va şti să producă aceasă schimbare. Să fim alături de el!", este mesajul transmis de Lucescu jr.
 
 

"Nu este un secret pentru nimeni că pe Răzvan Lucescu şi pe mine ne leagă o prietenie specială. Îi sunt recunoscător pentru încrederea pe care o avem unul în celălalt şi pentru cuvintele frumoase. Răzvan este unul dintre cei mai talentaţi antrenori din Europa, iar aprecierile sale mă onorează şi, totodată, mă responsabilizează. Mulţumesc, Răzvan, şi te aştept să te alături consiliului strategic al fotbalului românesc unde, alături de ceilalţi foşti selecţioneri şi specialişti români, vom produce împreună acea schimbare radicală despre care vorbeşti", a scris şi Ionuţ Lupescu pe Facebook.

Antrenorul echipei PAOK Salonic, Răzvan Lucescu, şi-a exprimat public susţinerea faţă de candidatura lui Ionuţ Lupescu pentru funcţia de preşedinte al Federaţiei Române de Fotbal. Astfel, acesta se alătură altor mari antrenori precum Mircea Lucescu, Sir Alex Ferguson, Ilie Balaci sau Costel Gâlcă, care consideră că Ionuţ Lupescu este persoana cea mai potrivită pentru a prelua şefia FRF.

Afla mai multe despre: ionut lupescuechipa nationalaalegerifrfrazvan lucescumesaj 

viewscnt
Articole similare