Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Răzvan Lucescu, lecţie senzaţională pentru antrenorii din Liga 1. Ce a făcut când patronul lui PAOK a intervenit la echipă, pe modelul Gigi Becali

Răzvan Lucescu, lecţie senzaţională pentru antrenorii din Liga 1. Ce a făcut când patronul lui PAOK a intervenit la echipă, pe modelul Gigi Becali
Comentarii

Antrenorul echipei PAOK Salonic, Răzvan Lucescu, a recunoscut în cadrul emisiunii Sport Report că patronul campioanei Greciei a pus anumite presiuni asupra sa, inclusiv la nivel tactic.

Întrebat de moderatorul Silviu Tudor Samuilă dacă Ivan Savvidis i-a sugerat anumiţi jucători, aşa cum face Gigi Becali la FCSB, Răzvan Lucescu a fost sincer.

"Şi da, şi nu. În ce sens şi da şi nu? A încercat să menţioneze nişte jucători, dar nu s-a băgat atunci când nu am folosit şi mi-am văzut de treaba mea. Ăsta a fost un atu în faţa echipei, pentru că jucătorii au ştiut. Au fost şi ei de faţă. A zis: «vreau să îi văd pe ăştia jucând!» Am căutat să fiu foarte drept", a spus Răzvan Lucescu, la Telekom Sport.

Apoi, tehnicianul în vârstă de 50 de ani a mărturisit că nu a refuzat sugestiile patronului dintr-o ambiţie personală şi a dezvăluit şi cum a reuşit să îl facă pe Savvidis să îi respecte deciziile.

"Nu (n.r. nu a fost o ambiţie personală). În niciun caz. Şi din punctul ăsta de vedere, el m-a respectat enorm, pentru că nu mi-a reproşat niciodată. Eu am impresia că am făcut şi o greşeală. La un moment dat am spus că m-a ajutat el, ca patron, să spun: «domne, asta e, trebuie să câştig, nu există alibi». Prin presiunea pe care a pus-o. Participam la şedinţe şi pe fiecare dintre noi punea o presiune. Îmi aduc aminte de perioada când eram tânăr, şi de asta pot spune că am evoluat. Sunt cu totul şi cu totul altul. Aş fi înnebunit, aş fi avut reacţii, să ies din sala de şedinţă.

Aşa, mă revoltam în interiorul meu şi apoi îmi spuneam:  «stai, stop, el te-a adus aici să câştigi. Câştigă. Găseşte metoda să câştigi. Nu te mai gândi la altceva. Nu câştigi, pleci. Vine altul. E foarte simplu». Am recunoscut şi am impresia că ştie şi a continuat să facă asta", a adăugat Răzvan Lucescu.

Răzvan Lucescu a precizat că rusul care o conduce pe PAOK este cel mai dificil patron cu care a lucrat de-a lungul carierei sale.

"De departe! (n.r. - întrebat dacă este mai dificil decât George Copos) De departe! Are o altă putere, are altă forţă, e la nivel maxim. E un om bogat, puternic, a investit nu numai în fotbal, ci şi în Grecia. A ajuns la acest nivel prin minte şi prin muncă", a încheiat Răzvan Lucescu.

Afla mai multe despre: razvan lucescu 

viewscnt
Articole similare