Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Răzvan Lucescu, liber spre naţională! Negociază rezilierea cu PAOK! Cutremur în Grecia

Răzvan Lucescu, liber spre naţională! Negociază rezilierea cu PAOK! Cutremur în Grecia

Stranieri

Comentarii

Răzvan Lucescu s-ar fi decis să îşi rezilieze contractul cu PAOK, echipă cu care a cucerit titlul în 2019.

Răzvan Lucescu îşi negociază rezilierea cu PAOK

Tehnicianul român ar fi decis să discute rezilierea contractului cu echipa din Grecia, decizia finală urmând să fie luată la începutul săptămânii viitoare. Răzvan Lucescu a semnat vara trecută din nou cu PAOK, iar în acest moment, este cel mai bine plătit antrenor din Grecia, dar chiar şi aşa, românul ar fi decis să îşi rezilieze contractul cu PAOK, potrivit PlaySport.

Decizia antrenorului vine la câteva zile, după ce PAOK s-a calificat mai departe din grupele Conference League, după ce a câştigat cu Lincoln Red Imps, scor 2-0. Sursa menţionată susţine că între Răzvan Lucescu şi conducerea clubului s-ar fi produs o ruptură.

Românul nu este mulţumit de investiţiile făcute la echipă, care nu ar susţine ambiţiile pe care el le are în Grecia. Fostul selecţioner şi-ar fi anunţat colaboratorii că vrea să fie liber de contract, după meciul de duminică, contra lui Lamia.

Răzvan Lucescu, din nou la naţională?

România îşi caută selecţioner, după ce Mirel Rădoi nu a reuşit să califice România la Campionatul Mondial, iar antrenorul a decis să plece. Răzvan Burleanu a încercat mai multe alternative. Gică Hagi l-a refuzat, Dan Petrescu nu a dat răspuns clar, iar în presă au apărut informaţii că Adi Mutu ar fi alesul FRF. 

Totuşi, în urmă cu mai mult de două săptămâni, Răzvan Burleanu şi Mihai Stoichiţă au fost surprinşi luând cina cu Răzvan Lucescu, la un restaurant din Salonic.

Poza a fost publicată, iar imediat au început zvonurile cum că oficialii FRF au mers în Grecia pentru a-i propune fostului selecţioner să revină la conducerea echipei naţionale.

Veştile au ajuns şi în presa elenă, iar fanii lui PAOK au fost revoltaţi că antrenorul echipei favorite ar purta discuţii ascunse să plece de la club.

Lucescu jr. a negat toate zvonurile şi a afirmat că este şi va rămâne antrenorul lui PAOK, deşi nu a vrut să specifice cu ce scop se întâlnise cu oficialii FRF.

Ce a spus Lucescu după întâlnirea cu Stoichiţă şi Burleanu

”(n.r. toată lumea din jurul echipei şi fanii aşteaptă un comentariu în legătură cu întâlnirea de ieri cu preşedintele FRF. Ai putea explica puţin contextul pozei care a fost făcută?) Nu îmi place să vorbesc de timpul meu liber.

Nu îmi place să vorbesc de persoane pe care le ştiu de mult timp şi care nu sunt pentru prima dată în situaţia aceasta în Salonic. Nu e nimic de zis, nu e nimic de comentat.

Sunt aici la PAOK, sunt antrenorul lui PAOK, am un contract pe trei ani şi vreau să rămân la PAOK. Nu e nimic de zis. Nu ştiu cine a publicat poza, ce persoane bolnave au făcut-o, dar, pentru mine... nu am niciun fel de interes.

(n.r. poţi să faci ce vrei în timpul tău liber, dar discutăm despre asta pentru că în presa din România au apărut informaţii că ţi s-a propus să devii noul selecţioner al României. Ţi-a fost făcută vreo ofertă?) Nu am nimic de comentat. Sunt antrenorul lui PAOK şi rămân antrenorul lui PAOK”, a declarat Răzvan Lucescu, în cadrul unei confernţe de presă. 

Acum, după ultimele informaţii, Răzvan Lucescu ar putea să spună da unei eventuale oferte din partea FRF. Pentru Răzvan Burleanu ar putea să fie o afecere costisitoare. Antrenorul lui PAOK are o clauză de reziliere în valoare de 7 milioane de euro, la care este puţin probabil ca patronul grecilor să renunţe.

Afla mai multe despre: răzvan lucescu-paok-grecia 

viewscnt
Articole similare