Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Răzvan Lucescu nu s-a mai abţinut: "Găsiţi-l pe acest bastard!" Reacţie dură după ce campionatul Greciei a fost întrerupt din nou

Răzvan Lucescu nu s-a mai abţinut: "Găsiţi-l pe acest bastard!" Reacţie dură după ce campionatul Greciei a fost întrerupt din nou

Stranieri

Comentarii

Răzvan Lucescu a reacţionat dur după ce comisiile din Grecia au decis amânarea ultimei etape programată în 2018, ca urmare a cazului în care a fost implicat arbitrul Thanassis Tzilos. Acesta a fost agresat de patru persoane neidentificate şi a ajuns în spital, iar grecii au suspendat campionatul, aşa cum se întâmplase şi în returul sezonului trecut.

PAOK are un avans de opt puncte în clasament, iar în acest weekend ar fi trebuit să o întâlnească pe Giannina (locul 2).

Răzvan Lucescu a criticat dur situaţia în care a fost pus arbitrul Thanassis Tziolis, în condiţiile în care fanii lui Olympiakos sunt suspectaţi că au pus la cale atacul (detalii aici).

"Este incredibil ceea ce s-a întâmplat. Trăiesc de cinci ani în Grecia şi, din nefericire, constat că tot mai des apar astfel de incindente grave. În fiecare sezon se opreşte campionatul, nu e normal, s-a întrecut orice fel de limită. Sper ca poliţia greacă să-şi facă treabă şi să-l aresteze pe bastardul care a făcut-o. Dar pe de altă parte, nu e de datoria mea să spun când să jucăm, Liga decide în astfel de situaţii", a declarat Răzvan Lucescu pentru presa din Grecia, conform Gazetei Sporturilor.

Afla mai multe despre: razvan lucescupaokscandal 

viewscnt
Articole similare