Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Răzvan Lucescu poate face un super transfer la PAOK Salonic! Grecii sunt în discuţii avansate cu un fost star de la Juventus

Răzvan Lucescu poate face un super transfer la PAOK Salonic! Grecii sunt în discuţii avansate cu un fost star de la Juventus
Comentarii

PAOK Salonic vrea să-l transfere pe Sebastian Giovinco, fostul jucător al lui Răzvan Lucescu de la Al Hilal.

Potrivit jurnalistului turc Ekrem Konur, PAOK Salonic este foarte interesată să-l aducă pe Sebastian Giovinco, starul formaţiei Al Hilal.

Fost elev al lui Răzvan Lucescu, Giovinco are o relaţie foarte bună cu antrenorul român şi ar vrea să vină în Grecia pentru a lucra din nou sub comanda lui Lucescu Jr. Tratativele sunt în plină desfăşurare, anunţă sursa citată.

Cine este Sebastian Giovinco

Ajuns la 34 de ani, Sebastian Giovinco este un produs de top al clubului Juventus Torino. Are 23 de selecţii în naţionala Italiei şi a cucerit de două ori titlul de campion în Serie A şi Supercupa Italiei în două rânduri. Este de asemenea campion în MLS şi câştigător al titlului în Arabia Saudită, dar şi al Ligii Campionilor Asiei, chiar sub comanda lui Răzvan Lucescu.  Alături de naţionala Italiei a prins o finală de Campionat European în 2012, pierdută în faţa Spaniei.

Sebastian Giovinco joacă din 2018 la Al Hilal, formaţie pentru care a marcat 16 goluri în 83 de meciuri. A mai evoluat la Parma, Empoli, Juventus şi Toronto FC.

Pentru Juventus, Giovinco a jucat în 46 de meciuri între 2008 şi 2010, apoi în alte 83 de partide între 2012 şi 2015. În total, Sebastian Giovinco a marcat pentru Juve 20 de goluri.

Atacantul italian are 83 de reuşite pentru Toronto FC, alte 6 goluri la Empoli şi 23 de reuşite pentru Parma. 

Afla mai multe despre: răzvan lucescusebastian giovinco 

viewscnt
Articole similare