Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Răzvan Lucescu, prima reacţie despre posibilitatea preluării Parmei: "Am fost la Milano săptămâna trecută"

Răzvan Lucescu, prima reacţie despre posibilitatea preluării Parmei: "Am fost la Milano săptămâna trecută"

Serie A

Comentarii

Răzvan Lucescu (50 de ani) a vorbit, miercuri, cu cei de la Parma Live despre posibilitatea ca el să ajungă pe banca echipei care se luptă pentru supravieţuirea în Serie A, după ce au existat speculaţii că ar fi dorit pe "Ennio Tardini". Lucescu Jr. a spus că nu a discutat cu nimeni din conducerea Parmei, dar a spus că "e un vis" să antreneze în Italia.

Răzvan Lucescu, prima reacţia despre posibilitatea să o preia pe Parma

Presa din Italia a scris în urmă cu câteva zile despre posibilitatea ca Răzvan Lucescu să-i ia locul lui Roberto D'Aversa pe banca Parmei. Mai mult, un jurnalist italian a anunţat că Răzvan Lucescu a fost văzut în Milano, în cursul săptămânii trecute, vizită pe care antrenorul a recunoscut-o pentru cei de la Parma Live. A spus, însă, că s-a întâlnit cu un prieten.

Legat de posibilia preluare a Parmei, Lucescu Jr. a spus că nu a discutat cu nimeni din conducerea echipei lui Kyle Krause. Dacă ar prelua Parma, Răzvan Lucescu ar avea şansa să-i antreneze pe Dennis Man şi Valentin Mihăilă, jucători pentru care italienii au plătit peste 20 de milioane de euro pentru a-i transfera.

”Nu a existat niciun contact cu cineva de la Parma. E adevărat, am fost la Milano săptămâna trecută, însă doar pentru a mă întâlni cu un prieten. Singurul lucru pe care îl pot spune este că, pentru un tehnician, să antrenezi în Italia este un vis, e cea mai importantă ţară în ceea ce priveşte pregătirea antrenorilor”, a declarat Răzvan Lucescu, pentru Parma Live.

Parma se află într-o situaţie grea în clasamentul din Serie A, pe penultimul loc, cu 20 de puncte, cu cinci etape înainte de finalul sezonului.

Răzvan Lucescu şi Cosmin Olăroiu, pe lista unui club dintr-o zonă exotică!

Liberi de contract, Cosmin Olăroiu şi Răzvan Lucescu se află pe lista singaporezilor de la Lion City Sailors. Oli a câştigat un event istoric cu Jiangsu Suning în China, echipă care acum e în pragul dispariţiei, iar antrenorul român e dorit, potrivit celor de la Straits Time, la Lion City Sailors. Împreună cu Răzvan Lucescu, Olăroiu se află pe lista de posibili înlocuitori ai antrenorului care tocmai a plecat, Aurelio Vadimar.

Afla mai multe despre: razvan lucescuparmaserie aitaliadiscutie 

viewscnt
Articole similare