Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Răzvan Lucescu, prima reacţie după performanţa uriaşă realizată cu PAOK: „Lui îi dedic acest succes!”

Răzvan Lucescu, prima reacţie după performanţa uriaşă realizată cu PAOK: „Lui îi dedic acest succes!”

Stranieri

Comentarii

Răzvan Lucescu a cucerit titlul în Grecia alături de PAOK după victoria la limită, scor 2-1, cu rivala Aris.

Primele declaraţii făcute de Răzvan Lucescu după titlul câştigat cu PAOK

Imediat după meciul cu Aris, românul a oferit un interviu şi a ţinut să-i dedice titlul patronului de la PAOK, Ivan Savvidis. De asemenea, Răzvan Lucescu şi-a felicitat elevii pentru modul în care au gestionat întreg sezonul.

„Îţi voi spune în felul meu, te consider un prieten. E magic ce se întâmplă! Nimeni nu ne dădea vreo şansă să facem asta. Nici nu visau să avem un astfel de parcurs european.

Acum ai 50% pentru 24 luni reducere la abonamente la trecerea de pe PrePay. Oferta, la Orange

Meciul de azi a fost incredibil! Am avut un om mai puţin în ultimul sfert de oră, adversarul ne-a presat. E caracterizarea perfectă a întregului sezon. Am luptat, am sperat, am reacţionat şi am câştigat un meci incredibil. Am obţinut titlul şi am scris istorie pentru PAOK.

Trebuie să menţionez un aspect foarte important. Suntem aici şi am adus titlul şefului (Ivan Savvidis). El, finanţatorul, a creat echipa această unită, el a adus toţi jucătorii. Boss, îţi mulţumesc din toată inima. E pentru tine ce am reuşit azi! Trebuie să acceptăm că am devenit, măcar pentru un anumit nivel, o echipă europeană.

Acum ai nelimitat minute şi SMS, de la 3€/lună, abonament la portare. Oferta, la Orange

Vreau să le mulţumesc tuturor fanilor noştri. Sprijinul lor imens ne-a ajutat pe durata întregului sezon. E un titlu diferit faţă de precedentul. Am jucat multe meciuri, munca depusă a fost fantastică. Am avut o mentalitate de luptători. Cred că e cel mai dificil trofeu din cariera mea”, a spus Răzvan Lucescu.

Afla mai multe despre: razvan lucescupaokgrecia 

viewscnt
Articole similare