Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Răzvan Lucescu s-a dezlănţuit la conferinţă după meciul care îl poate costa titlul: ”O ruşine!”

Răzvan Lucescu s-a dezlănţuit la conferinţă după meciul care îl poate costa titlul: ”O ruşine!”
Comentarii

Echipa greacă PAOK Salonic, antrenată de tehnicianul român Răzvan Lucescu, a pierdut duminică seara, în deplasare, scor 1-2, meciul din etapa a 6-a a play-off-ului, cu Olympiacos Pireu.

Răzvan Lucescu nu s-a mai putut controla după ultimul meci şi s-a dezlănţuit la conferinţă: ”Aşa ceva nu e posibil” / ”O ruşine”

În minutul 27 Olympiacos a primit un penalti, iar portarul lui PAOK a apărat şutul lui Daniel Podence, numai că balonul a ajuns la Quini şi acesta a deschis scorul pentru gazde. Daniel Podence a oferit pasa pentru golul de 2-0, marcat în minutul 61 de Martins, iar Răzvan Lucescu a încercat să mute, făcând mai multe schimbări. PAOK a înscris abia pe final, în minutul 90+2, prin Marcos Antonio, jucător intrat în minutul 79.

Olympiacos s-a impus cu 2-1 şi e pe locul 4 în play-off-ul campionatului grec, cu 66 de puncte. Pe primele trei locuri se află AEK Atena (72 de puncte), Panathinaikos Atena (71 de puncte) şi PAOK Salonic, cu 67 de puncte.

După meci, Răzvan Lucescu a răbufnit la adresa arbitrajului şi s-a dezlănţuit în conferinţa de presă.

”Nu este uşor să obţii un rezultat pozitiv aici. Cele două echipe nu au jucat un fotbal fantastic, au fost multe mingi lungi. Nu este posibil să acorzi penalty la un asemenea contact. Nu l-ar da în ţara lui. A făcut-o pentru a ajuta o echipă.

Al doilea gol a venit dintr-un fault asupra lui Sastre. Condiţiile erau dificile pentru a face ceva. Acest arbitraj este o ruşine. A fost un joc slab, dar venim după jocurile europene. Poate că am fi reuşit un rezultat diferit dacă arbitrajul nu ar fi fost aşa”, a spus Răzvan Lucescu, potrivit metrosport.gr.

Afla mai multe despre: răzvan lucescupaok salonicgrecia 

viewscnt
Articole similare